Почетна » Како се Др Влада из Гроцке угурао међу свиње

Како се Др Влада из Гроцке угурао међу свиње

Лични став

од Жиг Инфо
0 коментар

Сутра ће АВ пасти са власти. Да ли ће бити једини кривац за све што нам се дешавало задњих 10 година? Кркобабићи ће прелетети, Вулин се повући у Канаду код тетке, Дачић ће бити нужно зло, коалициони партнер по опробаном систему „и са ђаволом, само овог да скинемо“…


А није само овај. Сви су ушли у коло, сви сносе одговорност, сви су нас називали издајницима, петоколонашима, другосрбијанцима, претили, омаловажавали, куповали дипломе док су нам „неподобни“ школовани одлазили у иностранство, па и доктори и остали медицински радници.
Др Влада је ушао у то коло.
Одличан педијатар, али сам се гурао међу свиње. Приватна пракса, одборнички мандат и мало му, па и професорска плата. Мало, а минималац је никад већи.

Ок, све сте у праву, нека буде, али ајде, дајте списак осталих који сутра слободно могу да прелете. Ко је то морао у странку, ко то није знао шта се дешава и није знао какве су му страначке колеге?
Ако сутра, због Косова, крађе, продаје државе Арапима, Кинезима и осталима, буде одговоран само један човек, АВ, онда и не заслужујемо боље. Онда само да наставимо да њачемо док нас јаше неки нови уз Курта или беше Мурта, јер се више не зна ко је ко.
Многи крпе крај са крајем, али нису ушли у владајућу странку.
Ако др Влада може фиктивно да прима плату у школи, онда немојте да причате о поштењу и немојте да помињете ни једног од неколико хиљада фиктивно запослених по ЕПС-у, Телеком-у, МУП-у, па ни о оној Узелац, што је примала плату у општини, а не зна где је Гроцка.
Свако ће сутра наћи оправдање, некима ћете ви наћи и ајде Јово наново.

Можда овај народ и не заслужује бољу власт, јер је већина тотално неписмена и не прочита шта је написано.

Пацијент Др Владе (име познато редакцији)

*реакција на коментаре дате на текст“ Др Влада Павловић из Гроцке специјалиста за буџет“

Можда ти се свиди

Оставите коментар