Почетна » „Како смо системацки уништавани од Динкићевих лопова“: Сви смо ми Мирко!

„Како смо системацки уништавани од Динкићевих лопова“: Сви смо ми Мирко!

Писмо незадовољног члана из Винче

од Жиг Инфо
0 коментар

Писмо преносимо у целости:

Те 2012. године организација „Уједињени региони Србије“ под вођством Млађана Динкића била је за нас полетне и изворне напредњаке, странка одбачених чланова Демократске странке, илити интересно удружење групе људи која је само гледала свој интерес и само су им паре биле важне.

Наш тада секретар, а сада председник странке, за Скупштинском говорницом изнео је затворску кошуљу са Динкићевим именом и робијашким бројем на њој.

Сви ти њихови чланови Чучковић, Чупковић, Блажо Стојановић и остала лоповска фела, како смо их тада звали, обилазили су на челу са Динкићем Гроцку и лагали народ све и свашта, а по највише да ће да добију по 1000 евра од акција Нис-а.

Ја сам тада, са још неколицином пријатеља из Винче, даноноћно радио да скинемо ту багру са власти.

И после толико година борбе успели смо 2012.г.  Ја и моји пријатељи,  а међу њима и Мирко Добријевић који се тада жестоко успротивио лоповима из УРС-а, и сада поново после толико година, нажалост истим тим људима који су на, моју несрећу, у дресу нашег СНС-а.

И ако је те 2012.г наш шеф странке Сима направио првобитно власт са УРС-ом који је водио Блажо Стојановић, Сима је тврдио да су они лопови и да ће да их избаци за три месеца само да се стабилизује са одборницима, што је на крају и урадио.

Данас слушам, шта је мој пријатељ Мирко обрусио овом, арогантно сујетном полуписменом координатору Чупку, и како га је безобразним речима тај исти координатор омаловажавао и понижавао, и не само њега, него и оне друге мученике од директора, што им је то све у животу, па не смеју да писну.

Овај мангуп Чупковић заједно са овим, назови, председником одбора Пантом, па они би код Симе били задужени да носе и монтирају штанд највише. Ма ни на Месном одбору не би добили реч да не лупетају овако пред људима, као што сада раде.

Човек умислио да је дошао међу грађане другог реда, па се иживљава и вређа, пошто у граду не сме да писне, онда ту немоћ преноси овде, јер мисли ми смо сељаци из Гроцке, па може да нас вређа. Ко зна из које је чуке дошао у БГ, и не зна да је Гроцка настала пре Београда и да је Винчанска култура прва цивилизација. Какав је то простаклук. Па он је прескакао шине да га не удари струја кад је дошао у Београд.

Шта се ово дешава са напредном странком ја не знам и не могу да верујем, од онакве странке, људи, елана, рада, на шта смо спали, горе ћемо да прођемо него демократска странка.

Ови што је данас воде у Гроцкој, они је воде на нашу стару славу и организацију, али ће веома брзо доживети фијаско, не могу овако да се односе према људима, према послу. Нажалост, ми више сада личимо на Динкићеву странку него на СНС.

Апелујем на све да пружимо подршку нашем драгом колеги Мирку Добријевићу, и да се поново изборимо са овим Динкићевим лоповима из наших редова.

Сви ми можемо сутра бити Мирко и зато уздигнуте главу и јасно реците шта мислите, као Мирко.

 

Винча је уз Мирка!

Можда ти се свиди

Оставите коментар