Почетна » Како су ме развели у Комуналној инспекцији у Гроцкој

Како су ме развели у Комуналној инспекцији у Гроцкој

Одакле им погрешно презиме?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Према порталу Вујаклија, значење речи „неспособњаковићи“ је презиме наметнуто од сопствене жене када приликом одласка у куповину шаљеш на хијаде СМС-ова госпођи ради куповине правог артикла. Не помажу ни цедуљице залепљене на рукаву, ни спискови к’о резанци по џеповима капута. Не вреди ни гласно понављање производа к’о да спремаш пријемни испит код психијатра. Зајебаћеш ствар гарант.

Након оваквог описа речи „неспособњаковићи“, не знам како бих назвао Комуналну инпсекцију у Гроцкој.

Наиме, јутрос нам је поштар у сандучету оставио коверту адресирану од стране Комуналне инспекције.

То писмо ми је заправо показало колико смо заправо дисфункционална покварена општина, где владају неки незасити лупежи, нека подмитљива, похлепна стока. Подигао сам ону похабану коверту која је лежала у сандучету и рекох жени:

„Промакло ти је, јутрос су нас из Комуналне инспекције развели“.

Елем, да не препрачавам женине речи након те реченице, већ да вам одмах објасним да је стигао коверат на девојачко презиме моје жене, адресиран од стране Комуналне инспекције у Гроцкој.

Ја сам толико дуго са њом, да сам на то презиме и заборавио. Због те чињенице, не могу а да се не упитам а одакле њима то презиме? И знате шта је још занимљивије?
Стигао је одговор на  женину пријаву, коју је уредно потписала са својим именом и презименом!

Одговор на ову пријаву од исте Комуналне инспекције на званично име и презиме моје супруге, стигао је раније као негативан, односно да они не поступају по истој. Након другостепене жалбе (жалба због непоступања упућена другостепеном органу), одговор је коначно стигао, али на девојачко презиме моје супруге.

И овај одговор да не препричавамо, јер Комунална инспекција у Гроцкој испада да није задужена за било шта. Не види, не чује…  Не дај боже да треба да изађе из канцеларије.

Што би рекла госпођа у видеу испод, у овој држави лопови су господа, курве елита, политичари неписмени, а народ стока. У Гроцкој је још горе….

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар