Почетна » Коцић одговара Савићу: Свакодневно се по налогу Вашег ментора Драгана Ђиласа бавите лажима

Коцић одговара Савићу: Свакодневно се по налогу Вашег ментора Драгана Ђиласа бавите лажима

од admin
0 коментар

Још једном сте успели да нађете времена да поновите бујицу лажи и на одвратан начин, какав вам и приличи, увредите и облатите честите људе који свакога дана ризикују сопствено здравље како би помогли својим суграђанима.Очигледно је да сте беспослени, имате времена на претек јер не радите апсолутно ништа како би помогли грађанима Раковице док се ми велику енергију улажемо у борбу против пандемије у Србији.

Свакодневно се по налогу Вашег ментора Драгана Ђиласа бавите лажима, измишљотинама, обманама и манипулацијама без и једне конкретне ствари која би била од помоћи грађанима Србије.

Најбруталнија лаж коју сте изговорили је да наводно само запослени који су чланови СНС-а имају заштитну опрему (маску и рукавице), када уручују помоћ старијим суграђанима. Извор за такву лаж је Ваша супруга која ради код нас у општини. Жена о чијим се моралним особинама ”диве” само они који су окупљени око Ђиласа, Јеремића и сличних тастатура политичара. Говоримо о жени која је за време мандата Драгана Ђиласа и Демократске странке успела да нелегално изгради кућу на Петловом брду у сред шумског појаса.

Па како је могуће уопште посумњати у речи једне такве „моралне“ и одговорне особе, која је све привилегије изгубила оног тренутка када је у Раковици дошао управо прозвани Милосав Миличковић, те нас отуда не чуди њена исфрустрираност.

Када су у питању боловања запослених у Градској општини Раковица, за разлику од неких других времена, боловања су законски дозвољена, њих не издаје општина већ изабрани лекар. А нама, за разлику од Вас, не пада на памет да запосленима ускраћујемо оно на шта имају законско право. Штавише, применили смо све друге препоруке где смо старијим колегама и онима са хроничним болестима које припадају ризичним категоријама,  самохраним родитељима и мајкама са децом, допустили рад од куће. То смо учинили зато што нам је стало до сваког запосленог. И поред тога велики број запослених, заједно са волонтерима, на које смо веома поносни, свакога дана помажу суграђанима. Ми се тога не стидимо, тиме се поносимо.

То да не користите пандемију за страначку кампању најбоље демантујете сваким новим саопштењем. Гнусним лажима Ви и ваши саборци нападате и волонтерске сервисе и лекаре и медицинско особље и сваку другу меру која се доноси, где управо користите ову ситуацију за кампању лажи. Друга је ствар што вам је таква кампања неуспешна.

А то што се не фотографишете како помажете људима ме не чуди, јер како је могуће фотографисати нешто чега нема.

Наравно, ту не мислим на то што вашим шефовима Ђиласу и Јеремићу можда заиста помогнете па им однесете намирнице и лекове, јер они ионако не смеју да промоле главу из рупа у којима се налазе, већ из удобности свог дома снимају клипове, твитују и пишу саопштења.

Само, господине Савићу, реците нам да ли сте се приликом пружања такве помоћи „комшијама“ Ђиласу и Јеремићу, претходно тестирали на постојање вируса Ковид 19, као што сте нам великодушно предложили да ми тестирамо све запослене пре него што их упутимо да деле помоћ.

Не бисмо волели да се Ђилас и Јеремић поново осете уплашено, па да од њих добијемо као одговор нову гомилу твитова, видео клипова, саопштења и других пошалица којима себе проглашавају за жртве.

Уверен сам да Ваша саопштења пише неко други јер је не желим да верујем да се ви бавите стицањем јефтиних политичких поена на основу трагедије и смрти запосленог у Општини. Верујем да сте добро плаћени ботови, Ви и Ваша жена јер уместо да нешто радите ви свакодневно ботујете за вашег газду, Драгана Ђиласа.

Као радник обезбеђења неосновано критикујeте рад Штаба за ванредне ситуације и разумете се у све од медицине, заштите на раду, лабараториских испитивања преко борбе против поплава и хидрометеорологије. Мада узалудно покушавате да будете”дрвени адвокат” запосленима у општини Раковица,ни ово нисте у стању сами да напишете јер сте неспособни да поштено зарадите динар. Као великог нерадника Вас занима само новац од оних који вас дебело плаћају да пљујете и блатите честите и поштене људе, истинске борце против пандемије Ковид 19.  Као неко ко се више од 20 година бави политиком и више од 30 година својом струком, увидом у моју биографију која је доступна свима,све ће вам бити јасно. Оно што могу да Вам поручим је да није довољно да некога блатите и пљујете по друштвеним мрежама јер морате да покажетеда нешто и знате да радите, да се остварите у животу. У твом обраћању нисам видео нити један конкретан предлог нити план, само празна наклапања пропалог радника обезбеђења и повратника из печалбарења са Малте јер се по свему судећи ни тамо   нисте снашли па су вам сада тако исфрустрираном криви сви за ваш неуспех од  Вучића, преко министара у Влади, заменика градоначелника до председника општина.

Ако су вам већ добре намере, позовите Вашег спонзора Ђиласа да стави руку у џеп и нек извади неки милион евра и донира за куповину респиратора или заштитне опреме, и/или нек де одрекне бар неког динара у корист здравља Београђана од којих је само узимао а никад ништа дао.

И на крају, желим Вам да ову пандемију корона вируса Ви и Ваша попродица прегурате у пуном здрављу. Ако Вам је било шта потребно, на услузи вам стоје кол-центар и волонтерски сервис Градске општине Раковица, као и сви други волонтерски сервиси. Телефоне знате, а ако не знате, ваљда зна Ваша супруга.

 

С поштовањем,

Владан Коцић,

Председник Градске општине Раковица

 

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар