Почетна » Кога ће и да ли ће председник Гроцке уопште неког сменити?

Кога ће и да ли ће председник Гроцке уопште неког сменити?

од admin
0 коментар

 

Како Симоновић износи своје виђење на суђењима,  може се рећи да актуелно руководство у Гроцкој, на челу са Драганом Пантелићем , исто тако данас посматра Жиг инфо.

Оно што је увек сметало актуелној власти (у било ком периоду) у Гроцкој јесте одакле информације о њиховом раду долазе до Жиг инфа. Конкретно, увек се траже такозване кртице у њиховим редовима, али се никада не доводи у питање истинитост објављених информација.

Трагајући за кртицама, некако се увек направи грешка у просуђивању ко заправо доставља информације, што је за Жиг инфо изузетно важно.

Током година постојања Жиг инфо је био „плаћеничка“ организација више лица, барем су тако тврдили представници власти. Почевши од народног посланика СНС-а Горана Пекарског који раније није био члан ове партије и  представљан као оличење зла у ГО Гроцка, све док није постао као народни посланик владајуће партије и истински борац и родољуб Србије. Надаље, преко садашњег шефа одборничке групе Миленка Буквића а потом и Милоша Бугарчића, бившег директора „Еко Гроцка“.

За текстове који су настали од момента када се направила нова-стара власт у Гроцкој, поново се дешава оно што је бивше руководство са Драгољубом Симоновићем радило, односно поново круже приче о „плаћању Жиг инфа“ или наручиоцима текстова.  Према сазнањима Жиг инфа, садашње руководство на челу са Драганом Пантелићем сумња да информације до којих долазимо потичу из „калуђерачког клана напредњака“ односно од Дејана Влашковића и Милана Марковића. Сагледавајући досадашњи рад, како претходног, тако и садашњег руководства, може се закључити да ће бити смењени управо Дејан Влашковић и Милан Марковић. Мада, смена Дејана Влашковића је могућа само као координатора СНС-а (од функција има само одборничко место), док Милан Марковић може бити смењен са места већника и практично би био начисто избачен из власти.

Као и о свима осталима Жиг инфо је писао у више наврата и о Марковићу и Влашковићу али је ипак актуелни председник ГО Гроцка, утицајем „грочанског клана напредњака“ убеђен да су заправо они „коловође“ на Жиг инфу, те их због тога треба сменити.

Дакле, не због давања лажних информација, већ искључиво због тога што преносе информације Жиг инфу.

 

Када је смењен Миленко Буквић са места директора „Грочанског комуналца“ због објављивања фотографије где се сликао са два пиштоља, званичне информације су биле да, парафразирано, СНС сматра да је такво понашање недолично те га због тога смењују. Незваничне информације, оне које се препричавају за кафанским столом говоре да врх СНС-а није тражио уопште смену Буквића, већ је то учињено од његовог пријатеља који је направио лажну имејл адресу, потписану као градски одбор СНС-а у којем је затражена смена Буквића са пропратном изјавом о оставци коју треба да потпише. Буквић је такву оставку потписао. Касније је то био плаћенички текст Жиг инфа од стране Горана Пекарског како би се нашкодило власти у Гроцкој.

Случај несуђене народне посланице Јасмине Мандић је такође један од оних за које је оптужен Жиг инфо. Наиме, када се Јасмина Мандић, верна Симоновићева десна рука нашла на списку за народне посланике, врло брзо је и скунута са истог а разлог је, званично, био објављивање експлицитне преписке са ожењеним мушкарцем, те је то представљало срамотан чин за напредњаке. Преписку је прво објавио Жиг инфо, а затим су пренели и други медији. Ипак, за кафанским столом је препричана друга прича. Љубомора на то зашто ће се Јасмина наћи на место народног посланика учинила је да њени најближи сарадници (за које ни она не може да поверује да су јој то урадили) су проследили Жиг инфу преписку, како би „пукла брука“ те је, наводно, бивши председник  Симоновић учинио све да је заштити али, из неког разлога није могао да је стави на место за народне посланике. Јасмина је усмерена на другачији извор одавања информација.

 

Тако да одговор на питање ко одаје информације, као и да ли је овај текст направљен да некоме користи или штети, шта год да се одговори биће протумачено онако како неко жели да тумачи, а суштина је да ће Жиг инфо увек имати информације, као што их је и имао.

 

Жељко Маторчевић,

Насловна фотографија: Илустрација- Фотошоп

 

*Лични став аутора текста није мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар