Почетна » Које особе седе у скупштинским клупама општине Гроцке

Које особе седе у скупштинским клупама општине Гроцке

од admin
0 коментар

Свакодневно гледамо ту машину за гласање и особе које дижу руке и гласају као роботи без иједног чипа у глави. Просто је невероватно да наши представници власти у Гроцкој изгласају закон о прихватању протераних ,,азиланата и миграната“ из европске уније.

Тренутно на нашој општини има 78.825 становника. Да ли је могуће да нисмо у стању да изаберемо карактерне особе да управљају нашим добрима и да нам обезбеде бољи живот и будућност наше деце.

Који су ти зли људи који уживају у туђој несрећи, а сладе се туђој патњи? Ти исти патолошки лажљивци који о другима шире лажи, како би себе учиниле паметнијим и битнијима. Ове особе увек морамо проверавати. Када вам назову:,,добар дан“погледајте на сат и уверићете се да је вече. Увек се осећа та чудно и непријатно у њиховом друштву и нелагодност када сте у њиховој близини. Они су врло окрутни и користољубљивог понашања. Те особе немају никакву моралну одговорност и обично воде дупли живот.

Шта смо се огрешили да нас то зло задеси? Да ли су добри, добри зато што нису имали прилике да буду зли? Који су то окрутни људи што аплаузима награђују особу која пали куће и пребија новинаре? Да ли у нашој општини седе истомишљеници?
Нико се од њих није оградио од ових злочина. Очигледно је да подржавају ове поступке својих партијски другова.

Народ су заплашили и свим силама се труде да нас ућуткају. Е,господо“ без и једног чипа у глави нећете у томе успети.
Новинари Жиги нфа су уз свој народ, који нас подржава и цени наш рад.

Нећемо стати док на власт не дођу паметни!

 

Милан Јовановић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар

7 − 5 =