Почетна » КОЛОСЕУМ РИТОПЕК ИЛИ БОЛЕЧ ГО КУ….. На ово место никако не требате правити славља на територији ГО Гроцка

КОЛОСЕУМ РИТОПЕК ИЛИ БОЛЕЧ ГО КУ….. На ово место никако не требате правити славља на територији ГО Гроцка

од admin
0 коментар
  1. септембра 2016. године једина рођена сестра намеравала је да направи венчање са дечком са којим је добила предивног сина Николу.

Након скоро годину дана „живљена“ са тим дечком, решили су да направе славље. И то је ок. Мислим, што да не. Ако су се скапирали до тада, зашто не би направили нешто, јел?.

За свечано весеље одабрали су свечану салу Колосеум у Болечу, илили Ритопеку (ако узмемо атарску површину).  Сала уопште није“јефтина“ за услугу коју вам дају. Уствари , услуга коју вам дају је, бићу крајње искрен „го ку.ац у односу на цену.

Чињеница је да је газда Колосеума који тражи да се и за њега плати место за званице, јер ће он, који успутно слика јести и пити оно што је на „менију“..

Али, и то није најгора ствар. Наиме, поред  очајне услуге за конобаре ће те добити оне који ће покушати да вам се „најебу мајке“ зато што сте гост и зато што тражите да вас услуже за оно што сте платили. Притом, газду Колосеума заболе „лево јајце „за оно што његово особље ради.

Наиме, незадовољан услугом послуживања и „менија“, жалио сам се власнику Сале. И то негде на крају када су се сви разишли. Искрено, ја који сам дочекивао госте остао сам гладан и жедан.. Јео сам, али буквално коске.. На крају, када су се сви разишли, ставио сам примедбу власнику Колосеума. Један од његових људи толико је био „фин“, да смо се замало физички сукобили, а да је власника боле ку…ац. Жао ми је што су ме моји спречили у том обрачуну….. иначе би му показао (ако цитирам таблоиде, премијера Вучића, ко има муда). О чему се ради…

Тај „такозвани“ конобар је, веровали или не, један од другара педераша  о којем сам писао.. Од Питулића ( тако се представио), дечка који  је срамно напао људе који су лепили предизборне плакате, а да нису у корист СНС-а.

Да скратим причу. Ја сам рођени брат од младе. И газда ресторана или сале „Колосеум“ дозвољава да се његови запослени опходе пре ма рођеном брату младе као према последњем говнету. О чему ми онда да причамо?

Драги читаоци, ја сам хтео том „говнету“ да покажем где му је место.. Спречили су ме моји…Оно што ја свима препоручујем, никада, АЛИ НИКАДА немојте организовати славља у „Колосему“. Јер, ако организујте (а ја то већ из искуства по други пут причам), јешћете коске, добићете услугу за „слепце“,  а газда ће допустити свом особљу да се свађа са најрођенијима.

 

Зар то није срамота?

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар