Почетна » Лажи и покушај крађе земљишта ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА општинских власти

Лажи и покушај крађе земљишта ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА општинских власти

од admin
0 коментар

Жао ми је што се грађанима општине Гроцка и Калуђерице говори неистина.

Наиме Калуђерица има активни Фудбалски клуб још од 20.10.1969. а то је ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА и он је сам направио игралиште које се спомиње уклањајући депонију и спречавајући прављењу исте.

Задњу званичну утакмицу смо одиграли на нашем терену пре три године, а онда због неиспуњавања услова које нам није обезбедила општина Гроцка, ФСБ нам је забранио да играмо званичне утакмице на нашем стадиону и ми смо их играли на игралишту ФК ПОДУНАВЦА из Ритопека.

А то је све била дужност општине Гроцка, плус да још изгради све пратеће објекте са инфраструктуром које је ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА имао на старом игралишту.

Међутим од свега тога нису ништа направили а што је још најгоре имовину ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА покушаваји да дају другом клубу којег су они основали ширећи лажи о ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА и стављајући му на терет кривицу што игралиште није завршено јер је по уговору то била дужност општине Гроцка.

Да још додам да сада општинске власти бране да ФК ПАРТИЗАН-КАЛУђЕРИЦА заврши сам своје игралиште како би могли на што лакши начин да га отму.

Сву потребну документацију и слике као доказ поседујемо.

Председник
ФК ПАРТИЗАН-КАЛУЂЕРИЦА
Горан Вучковић

Овај текст није став редакције већ је лични став читаоца.

Можда ти се свиди

Оставите коментар