Почетна » ЛАЖНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ Вулинови батинаши

ЛАЖНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ Вулинови батинаши

од admin
0 коментар

Новинари редакција листа против мафије Таблоид и Жиг Инфа, Вишекруна Ђорђе и Арпад Нађ, поднели су у петак 20. јануара кривичну пријаву надлежном Јавном тужиластву против најближег сарадника министра у Влади Републике Србије Александра Вулина и виског функционера Покрета социјалиста, иначе из Бачке Паланке због лажног представљања и узнемиравања путем телефона .

Иако сви у Бачкој Паланци и шире знају о коме се ради, у интересу истраге нећемо наводити име и презиме. Наведена особа се лажно представљала као новинар Блица Никола Косановић из Сремске Митровице, те је покушала да закаже састанак са нашим новинарима, који се тренутно баве истраживањем активности министра Александра Вулина, како противзаконито стеченим материјалним добрима, тако и сексуалним активностима, посебно почетком 2016 у Хотелу” Президент” у Новом Саду у улици Футошки пут(преко пута Ургентног центра Војводине, сва имена учесника позната редакцији).

Наравно, наши искусни новинари Ђорђе Вишекруна и Арпад Нађ су препознали да се ради о лажном представљању те се нису  појавили на заказаним местима и поред више телефонских позива и инсистирања овог највишег функционера Покрета социјалиста.

Сви снимци разговора су уредно депоновани тачно тамо где треба, а између осталог и у сеф уредника Таблоида г-дина Милована Бркића. Такође су  предати Динку Грухоњићу из Независног друштва новинара Војводине. Редакције наведених медија сматрају да се ради о покушају притиска и застрашивања власти на независне слободне новинаре и медије. Очекујемо да ће крајње мотиве ових суманутих поступака државних функционера открити надлежни државни органи у истрази.

Сама чињеница да исти мењају глас покушавајући да прикрију идентитет, да се лажно представљају говори о каквим се особама ради. Уместо што прете новнарима, боље би било да престану да пљачкају општинске, покрајинске и републичке буџете.

Редакција новина “Блиц” је потврдила да не постоји новинар Никола Косановић из Сремске Митовице, како се лажно предсавио овај функционер Покрета социјалиста, што можете да чујете на само једном од снимака испод . Такође, имамо сведочења више становника општине Бачка Паланка који су препознали глас, иако се он трудио да га измени. Број телефона који су купили специјално за ову намену је 0692626200.

Новинари Таблоида И Жиг инфа се нису плашили ни правих криминалаца, а не ових у покушају које грађани зову ПОКРЕТНИ СОЦИЈАЛИСТИ ИЛИ СОЦИЈАЛИСТИ У ПОКРЕТУ, послатих по задатку од стране СПС-а као матичне партије.

Боље би им било да се они припазе од стране више хиљада омладинаца којима су у кампањи за прошле изборе у Бачкој Паланци чврсто обећали радна места, а до данас ни једно обећање нису испунили.

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар