Почетна » МАЛИ ПРОНАШАО РЕШЕЊЕ ЗА БОЉИ ЖИВОТ Сви са општине Гроцка *ебите се!

МАЛИ ПРОНАШАО РЕШЕЊЕ ЗА БОЉИ ЖИВОТ Сви са општине Гроцка *ебите се!

од admin
0 коментар

Градоначелник Београда Синиша Мали са председником Градске општине Гроцка, Стефаном Дилберовићем обишао је јуче радове на изградњи водовода Зучка капија – Лештане –  Калуђерица.

Овако је започела вест на званичном порталу општине Гроцка под насловом „Започела изградња прикључка Зучка капија – Лештане – Калуђерица на цевовод Макиш – Младеновац“.

Почетак реченице у овом тексту не би изгледао чудно да она нема један наставак којим се реченица допуњује. У питању је следећа ставка, односно наставак:

„који ће обезбедити сигурно снабдевање водом више од 100.000 људи који живе у Болечу, Лештанима, Винчи, Ритопеку  и Калуђерици из магистралног цевовода Макиш – Младеновац.“

По овој градоначелниковој изјави испада да ових пет насеља у општини Гроцка имају преко 100 000 становника!

С друге стране, званични подаци пописа становника из 2011. године говоре да на целој територији ГО Гроцка живи 83 907 становника.

И тако ће просечан грађанин Републике Србије протумачити да је градоначелник Мали обезбедио сигурно водоснабдевање за чак „преко 100 000“ грађана.

 Мали још наводи :

„Ово су радови које не видите голим оком, које не радите у предизборној кампањи, ово су радови које радите због тога што чврсто верујете у то да тим људима треба обезбедити и канализацију и водовод и асфалт“.

Рече тако Мали и оста жив пред мање од два месеца од одржавања локалних избора!

Тако да, сходно изјави Малог, он очекује, тачније верује да овим „преко 100 000“ мештана треба обезбедити воду, асфалт, канализацију.

Претпостављам да ће  „неверне Томе“ да крену да критикују Малог и читав СНС због тога шо се ово обећање неће испунити у неком кратком року. Те „неверне Томе“ џабе ће критиковати Малог, јер градоначелник је лепо рекао  за–„преко 100 000 људи“ !

Значи, „неверне Томе“, Мали је лепо рекао да ће овај водовод заживети за преко 100 000 мештана у пет насеља у ГО Гроцка. Попис из 2011-те године каже да укупан број у целој ГО Гроцка даје бројку од 83 907 становника.

Због тога вам остаје само да се *бете и разможавате како би Мали испунио обећање! Немојте да кривицу сваљујете на њега због тога што нисте одрадили на вашој бројности.

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар