Почетна » Милан Јовановић: Добро јутро учитељу!

Милан Јовановић: Добро јутро учитељу!

од admin
0 коментар

Почели су да се баве политиком, лажима, крађом, преварама. У животу пуно боље је прошла омладина која је бежала са твојих часова. Постали су часни и поштени људи јер од тебе нису имали ништа добро да науче. Шта су могли да науче од човека који је нечасно радио у нашем образовном систему.

Ти као учитељ морао си бити узор у развоју и младалаштву наше деце. Да ли си то био? Ниси! Од тебе ништа лепо нису могла да науче.

Шта то да науче од учитеља који краде у школи, коју реновира и паралелно себи гради б,јеле дворе. Какав си ти учитељ када управљаш возилом које је нелегално, јер је састављано и сечено на пола. О крађи струје,воде и новца из буџета неком другом приликом. О нелегалном запослењу твоје деце да не говоримо. Раде на местима за које нису квалификована ни образована.

Не знам како си ти лично дошао до учитељске дипломе. Да ли је била некаква наградна игра, али ти поново хвала што си престао да радиш у просвети и што си почео да се бавиш политиком. Постављаш нека чудна питања на која морам да ти дам одговор. Ако си стварно учитељ, ти би то морао да знаш. До душе, ја не могу да те едукујем ко све може да се бави новинарским послом. Ја јесам новинар.Овим послом може да се бави само частан и поштен човек. Политиком, не знам.Где си то ти учитељу завршио факултет политичких наука када се бавиш политиком.Општина Гроцка је пуна таквих назови политичара.

Учитељу, дочепао си се општинског буџета и функције. Настави да крадеш када ти је омогућено.
Не желим никога да сатанизујем али истина зна доста да заболи.

Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар