Почетна » **ММФ ПРИМЕЊУЈЕ ГРЧКИ СЦЕНАРИО У СРБИЈИ!!!*** ОВО МИ СВЕ ЗНАМО, ВИДИМО И ОСЕЋАМО!!!

**ММФ ПРИМЕЊУЈЕ ГРЧКИ СЦЕНАРИО У СРБИЈИ!!!*** ОВО МИ СВЕ ЗНАМО, ВИДИМО И ОСЕЋАМО!!!

од admin
0 коментар

Ако некоме није јасно, Србија у потпуности следи пример Грчке – задужујемо се све више, „само десет милијарди евра од како је дошла једна од десет најгорих влада на свету“.

Разлика између нас и Грчке је у томе што је наш БДП вишеструко мањи па су према томе и наши кредити много мањи. А како то Србија следи пример: сваке године нам треба све више кредита, камате које ћемо годишње отплаћивати ће бити све веце, ПЕНЗИЈЕ ЋЕ СВАКЕ ГОДИНЕ БАР ДВА ПУТА ИЋИ НА СМАЊЕЊЕ, ПЛАТЕ СВИМ ПРОСВЕТНИМ И ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА, припадницима војске и полиције, такође ДВА ПУТА ГОДИШЊЕ ЋЕ БИТИ СМАЊИВАНЕ.

И то није све: ПДВ ће се повећавати све до 27% (толико је сада у Мађарској), нижа стопа ће бити вероватно повећана на 20% или изједначена са вишом стопом!!! Биће повећан поново порез на имовину, све акцизе ће бити повећане (на гориво, на струју, на цигарете и алкохол). А да, цена струје ће се и даље повећавати!!!

СВЕ ПРЕТХОДНЕ МЕРЕ ће додатно испразнити државну касу (Леферова крива је одавно достигла врх, наплата пореза ће бити све мања иако ће све стопе бити повећане)!!!

А комуналне услуге? Управо се уводи систем ЈАВНОГ ПРИВАТНОГ ПАРТНЕТСТВА, то значи да ће кумови „џабе“ купити две трећине сваког јавног предузећа, цене ће поново отићи у небеса: цена грејања, воде, изношења смећа, јавног превоза, ваздуха који удишемо…. Грцима траже острва као хипотеку, нама ће узети ЕПС, руднике, воде, СВЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!

ДОБРО ДОШЛИ У РОБОВЛАСНИЧКИ СИСТЕМ!!!

Драган Радовић- економиста

Можда ти се свиди

Оставите коментар

4 × three =