Почетна » Нападала их је, а сада ћути! Где је повереник за омладину СНС-а, Невена Шарић?

Нападала их је, а сада ћути! Где је повереник за омладину СНС-а, Невена Шарић?

од admin
0 коментар

 Према нашим ранијим подацима, док је у Гроцкој на челу СНС-а био Драгољуб Симоновић, бивши председник ГО Гроцка којем се суди за паљење куће новинара Јовановића, била једна од малобројних која се супроставила његовом деловању. Њени јавни наступи у Гроцкој били су јасно дефинисани према политици коју је предводио Симоновић, због чега је и напустила грочански одбор напредњака и прешла са још двадесетак активиста у ОО СНС-а Раковица на чијем челу је садашњи повереник за Гроцку, Милосав Миличковић. 

Након њеног  постављања у Гроцкој, уместо да се , колико толико, поправи стање у СНС -у Гроцка, стање се све више погоршавало. Дојучерашње десне руке Симоновића почели су између себе да се свађају, а нови уговори о раду су само ницали у Јавним предузећима Гроцке. Рођаци, пријатељи координатора добили су нова запослења са платама од око 100 000 динара. Како не може се управљати странком са више људи, већ је за то потребан само један, међусобна оптуживања и подметања разних афера између самих координатора су се повећавала, све у циљу да опстане само један који би управљао Општинским одбором.

Локални избори су прошли, а након два месеца од постављања новог руководства на челу са СНС-ом, ситуација у Гроцкој је иста као и за време Драгољуба Симоновића. Извршене су само рокаде кључних политичких актера у претходном периоду а нових лица готово и да нема. Пак ако их и има, постављени су на тотално небитним местима.

Борац за правду, како себе зна да назива Шарићка, ипак је остала нема на све што се догађа у претходном периоду. Сада као да јој не смета што су они против којих се борила, само учврстили своју власт. А не тако давно, преко Жиг инфа, изјавила је следеће:

– Зар је битно која ми је функција, односно да ли сам координатор или повереник? Мени је свеједно и није ми битна функција као функција, већ изразита жеља да се нешто коначно уради у ГО Гроцка. Сви ми знамо шта је било у протеклом периоду и да Гроцка не може баш да се похвали неким позитивним рејтингом, а све то због бившег руководства. Што се мене тиче, ја ћу радити искључиво у корист народа, као и Српске напредне странке. Не желим да мешетарим и упрошћавам углед странке , као што још увек постоје појединци који то раде, изјавила је Невена Шарић  у фебруару ове године за Жиг инфо.

 

Жељко Маторчевић

 

*Лични став аутора текста није мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар