Почетна » НАПРЕДНИ БУЗДОВАНИ Како постадох битнија личност од председника Гроцке

НАПРЕДНИ БУЗДОВАНИ Како постадох битнија личност од председника Гроцке

од admin
0 коментар

Недавно је дневни лист „Блиц“ објавио вест под насловом „СКАНДАЛ Струју крали „Железнице“ и Комесаријат за избеглице, али и син ДОБРО ПОЗНАТОГ ФУНКЦИОНЕРА“, коју је Жиг Инфо пренео.

У тексту „Блица“ се говори о томе како контролори проналазе „крадљивце“ као и да је највећу непријатност изазвало откриће контролора да је у Врчину син некадашњег директора „Железница“, а садашњег председника ГО Гроцка Драгољуба Симоновића, прибегао незаконитој потрошњи струје.

ВИШЕ О ОВОМЕ-ОВДЕ

Откриће да је код породичне куће председника Гроцке, Драгољуба Симоновића пронађена „нелегална потрошња“ први је разоткрио Жиг Инфо. Уређивачку концепцију коју водимо на Жиг Инфо је та да у појединим случајевима не објављујемо одмах документацију до које смо дошли како би потврдили неку вест, како би се функционери навукли и кренули да демантују исту. Тако је било и у случају „Симоновић“ када је председник покушао да демантује наша писања, а затим смо му „презентовали“ записник који је урађен приликом провере мерног места.

КАКО ЈЕ СИМОНОВИЋ УХВАЋЕН У ЛАЖИ-ОВДЕ

Ретки су били медији који су хтели да објаве та сазнања, барем у почетку. Затим су се у више наврата појавили текстови о Симоновићевом случају и у другим медијима више пута. Тако је и „Блиц“ недавно објавио ту вест.
Наравно, како то бива, крећу ботови да коментаришу и да бране нешто што је необрањиво. Најинтересантније је то што не само да не могу да одбране, већ крену да коментаришу у том смеру да испадну смешни, или у овом конкретном случају прави буздовани, како су прозвали моју маленкост.
Наиме, на тексту који сам навео на почетку и поделио по друштвеним мрежама било је свакаквих коментарисања, међутим један ми је онако крајње интересантан:

Ево зашто ми је овај коментар победник од свих ботовско свендичарских.
Овај буздован (није женско, мада воли да се облачи као такав), каже да сам ја измислио аферу струја. Е сад, ако сам ја измислио ту аферу, питам зашто ме председник Симоновић није тужио за лаж, с обзиром да је већ поднео тужбу против мене?

ВИШЕ О ТУЖБИ-ОВДЕ

Затим, да ли сам ја измислио и извештај који је написан од стране надлежних служби?
„Чек поинт“ коментара је тај како сам ја наводно ухваћен у крађи струје а Среја (директор постављен од стране напредњака- лично Симоновића, сада у Младеновцу) мене спашава.
Што се тиче те моје крађе струје, опширније можете видети у линку испод, плус да додам да се на мене не води ниједно мерно место.

КАКО СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ ОПЉАЧКАЈУ ОД СТРАНЕ ЕДБ-А-ОВДЕ

И све да сам, рецимо, крао струју. Па да ли је могуће да мене Симин човек, кога је он лично поставио за директора мене спашава а не  њега, тј Симу? Па да ли је то могуће?

Не стварно ако је то тако, ја онда испаде важнија личност и од председника Гроцке! Ето, ботови ме направише да сам ја важнија личност од Симе. Бескрајно, али заиста сам им бескрајно захвалан на томе.

П.С Изгледа да је време да оснујем неки покрет на локалу Гроцке, пошто изгледа сам много јак 🙂

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар