Почетна » Напредњаци поново отворили вртић у Умчарима, а на снимку све показали (ВИДЕО)

Напредњаци поново отворили вртић у Умчарима, а на снимку све показали (ВИДЕО)

Предизборна кампања лажи и обмана

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Још за Светог Архангела Михајла прошле године, тачније 21. новембра 2023. године, вртић у Умчарима требао је бити отворен. Исте године, само у децембру одржани су београдски избори.

Пред крај „завршетка радова“ тадашњи одлазећи градоначелник Београда, Александар Шапић, изјавио је да радови мало касне али ће реконструкција вртића бити завршена, гле чуда, непосредно након београдских избора, односно крајем децембра 2023. године.

Средином прошлог месеца, вртић се још реконструисао а радника није било нигде на видику. Из ГО Гроцка тада нису одговорили на питање Жиг инфа, када ће се завршити са реконструкцијом вртића.

„Бисер општине“, како га је назвао Шапић или вртић у Умчарима још није готов а избори су одавно прошли

Нови избори, нова обећања, тачније према напредњацима вртић је већ отворен

Поново су расписани избори за град Београд, а на реду су и локални избори у ГО Гроцка. Прича око реконструкције вртића поново је покренута. Овога пута у споту СНС-а. Према наводима из тог спота, вртић је изгледа завршен и деца су већ кренула у исти.

Али оно што ни режисери СНС-а нису могли да избегну у снимку јесте реалност која окружује „изграђени“ вртић.

Ако успорите снимак, видећете да се око вртића још увек налази материјал за градњу, као и мини депонију која је направљена.

Такође, када маме крену ка капији  види се да општинска власт, ако је вртић заиста прорадио, није могла ни да покоси траву. Вртић је практично зарасао у трави.

И кључна ствар је, да се овај вртић гради новцем свих грађана, а не новцем СНС-а.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар