Почетна » Напредњацима у Гроцкој није довољан један што пали, већ имају још једног кандидата

Напредњацима у Гроцкој није довољан један што пали, већ имају још једног кандидата

од admin
0 коментар
paljenjecigana

 Пре паљења куће новинара Јовановића, готово сви из редакције Жиг инфо имали су разноразне притиске, а поједини су завршили и на болничком лечењу због пребијања. Након пада Симоновића у  Гроцкој готово да на прсте једне руке можете пребројати нека нова лица у редовима напредњака, а да нису имали уску сарадњу са Драгољубом Симоновићем.

Исти ти чланови настављају путем свог духовног гуруа Симоновића, те ћете неретко видети њихове коментаре на друштвеним мрежама који  се косе са „здравим разумом“ и свакако немогу допринети успеху напредњака у Гроцкој. 

Опет исти пример долази од кандидата СНС-а из Гроцке, Мирољуба Радојевића -Тралета који овога пута дели пост у коме се описује статус мањина у концентрационим логорима за време Другог светског рата.

 paljenjecigana

Иначе, Радојевић је од раније познат као неко који својим ликом и делом изазива ништа друго до опадања рејтинга код напредњака у Гроцкој. Овај „селфи волонтер“ који за своје волонтирање прима плату знао је врло добро да буде раме уз раме Драгољубу Симоновићи и да отворено упућује претње сваком који би му указивао на неправилности. Ипак све то га није спречило да уђе на листу СНС-а за кандидате у Гроцкој, вероватно потпомогнут и самим Симоновићем који још увек има утицаја.

ВИШЕ О РАДОЈЕВИЋУ

Оно што је још жалосније, овај Радојевићев пост излази у дану када на Жиг инфу излази текст о мештанину Циганмале у Врчину који се пожалио на услове од када је у Србији уведено ванредно стање.

Мислите да ће напредњаци укорити овакво понашање? Па можда и хоће, када Радојевић испуни оно из свог поста. Јер, исто тако су многи упозоравали на Симоновића на његово деловање, а чланови Жиг инфа су поднели више десетина пријава због разноразних претњи, ипак Симоновић је смењен тек након паљења куће нашем колеги Милану Јовановићу. 

 

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар