Почетна » Не, искрено, јел вас мало срамота ко води СНС на локалу и какав је то напредак када воћари кукају за своје паре?

Не, искрено, јел вас мало срамота ко води СНС на локалу и какав је то напредак када воћари кукају за своје паре?

Лични став

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Читам данас на друштвеној мрежи Фејсбук, тачније на страници СНС-а Гроцка, како је председник овог одбора обишао штанд, наводне Уније младих.

А Унија младих све другови чланови у просеку од 35 + година. Те они млади, услужују грађане. Оно, заиста када погледате фотографије, ови на штандовима и јесу младу, јер штанду прилазе претежно- будућност наше земље, односно пензионери.

Оно што је још интересантније јесте саопштење у којем се наводи да је ова странка (СНС), у претходном периоду урадила много, како би унапредила живот грађана.

Пре десетак дана, на страници Жиг инфа стигла је једна порука у којој један пољопривредник моли за помоћ. Како је рекао,  председник Гроцке треба да му врати паре које му његово (Пантелићево) предузеће дугује.

  • Изузетно су тешке биле претходне две године за пољопривреднике. Ја молим да дођем до Драгана Пантелића, да ургирам да ми врати паре које ми дугује већ две године. Немамо ни за основне ствари, деца стално кукају. Овако је, отприлике гласила порука коју нам је упутио један пољопривредник.

Нажалост, он није једини. Ако одете на сајт АПР-а и погледате јавно доступне податке, видећете да је против председника Гроцке и његовог сина (не дирам породицу, већ наводим власничку структуру), покренуто више поступака за извршење.

Знате шта, нема ко није имао посла са извршитељима. И они су продукт ове власти на чијем челу је председник Гроцке. И то, можда и није срамота. Али, мене би апсолутно било срамота да изјавим да сам у претходном периоду урадио много за живот грађана! И како се још додаје, да ће се у наредном периоду урадити још више.

Што би реко декица из „Маратонаца“, немојте људи ко Бога вас молим!

 

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар