Почетна ОсталоЛични став Немања Тодоровић: МОЈ ДРУГ ИЗ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

Немања Тодоровић: МОЈ ДРУГ ИЗ ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ

од admin
0 коментар

Наиме, мени „мој друг“, јуришник на народну скупштину петог октобра 2000. године, замера употребу речи достојанство, односно у ком контексту сам ту реч употребио.

Чудно али констатација да извршава партијски задатак му није засметала???

Елем, достојанство се у животу тешко стиче, али изузетно лако губи, осим на српској политичкој сцени (подврста локални политичари са општине Гроцка).

Дакле, достојанство се чува тако што се у свакој ситуацији држи до ставова и опредељења, па тако „мој друг“, Човићев кућни љубимац, мени замера што сам указао на његово достојанство у мало је рећи пљувачком тексту против свог политичког противника, то међутим не би било ништа необично, будући да је пљувачина на жалост, део напредњачког политичког фолклора, коме „мој друг“ својевремени аутор пљувачких текстова против Александра Вучића (само док је Вучић био у опозицији),  сада свесрдно припада, да истог тог политичког противника до пре неку годину није величао, пратио у председничкој кампањи по целој Србији и за њега имао само речи хвале. Све о томе може се видети на снимку са Youtube од 20-ог минута.

https://youtu.be/DqX1DO-7wAg?t=1281

Е сад, „мој друг“ до скора носач пљоски Чачанском интелектуалцу Велимиру Илићу, све то што је тада нахвалио Вука Јеремића сада 4 године касније се претворило у то да је Вук Јеремић недорастао и безнадежан случај, неко ко неће никада достићи никакве висине ни растом ни лидерством, при том је и олош од човека и неко ко прети у пратњи три трабанта и још је на све то и комунистички унук!!!!

„Мом другу“ роДитељ Жире очигледно није објаснио да се достојанство чува, ако се има, ако се нема онда се пљује по свима и свакоме зарад корице хлеба.

„Мој друг“ увек вођен политичком идеологијом гледања само својих личних интереса, и данас после толико година мисли да је то достојанство.

На личне глупости, будалаштине, помије и сплачине из назови ауторског текста немам намеру да одговарам, јер за разлику од „мог друга“ прогонитеља напредњака у Гроцкој између 2008. и 2012. године, то нити је мој ниво, нити ми моје ДОСТОЈАНСТВО то дозвољава, осим дела када се дотакао хормона и заборавио када га је „Дебели“ најуривао  и зашто из канцеларије ДС-а, а о огледалу боље и да не причам.

 

Немања Тодоровић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар