Почетна » Несторовић добио своју „луду“ у Гроцкој

Несторовић добио своју „луду“ у Гроцкој

Свака суша на изборној листи - Лични став

од Жељко Маторчевић
1 коментар

Доктор Бранимир Несторовић саопштио је да се покрет који предводи од јуче зове „Ми – Снага народа” и да према последњим истраживањима у Београду има подршку скоро девет одсто бирача.

Несторовић је на трибини у Општини Врачар рекао да се чекало ново име покрета како би се кренуло са активностима. На изборима одржаним у децембру прошле године покрет је наступио с именом „Ми – Глас из народа“, а после избора дошло је до цепања покрета.

„Имамо тај новац из буџета, 8,1 милион динара месечно. Пројекције су да можемо до 12 одсто гласова, односно до 15 одборника, па бисмо у Београду били озбиљна странка, одмах иза СНС“, предвиђа Несторовић.

Пре него је Несторовић изнео ове податке на трибини на Врачару, у Гроцкој један још увек члан Српске напредне странке, добио је да „може самостално вршити све правне и фактичке радње у вези формирања градског одбора за територију општине Гроцка“. Дакле, народски речено, први човек Несторовића за Гроцку.

И то можда није спорно да тај први човек није нико други до „поносити члан напредњака“, како је сам изјавио, власник радио Пулса, Стефан Радић.

У Гроцкој закрвили ко је већи напредњак

У стилу Несторовићевих ванземаљаца и других оноземаљских чуда, Радић је свој радио користио за обрачун са новинарима Жиг инфа. Објављивао је по 24 сата дневно клетве које је „бацао на новинаре“.

Кукњава „Ала Симоновић“ са радио Пулса из Гроцке

Радић се на седници РЕМ-а „није сећао да је било овакве клетве од стране њега“, ипак РЕМ је утврдио да власник радио Пулса треба јавно да се извини уреднику Жиг инфо портала.

Власник радио Пулса јавно се извинио уреднику Жиг инфа због емитованих увреда, али само преко новина

Кандидатура Радића за место „прве луде“ Несторовића допринео је и случај из Средње школе. Због прогањања једног од професора, Радић је осуђен на три година „лечења у психијатриској установи“ са надзором. Због, вероватне исте „опсесије“ купује кућу у Пударцима, како би био ближи редакцији Жиг инфа.

Радић у више локалних средина добија на конкурсима за медије новац. Према наводима једне од Комисија, утврђено је да је подносилац пројекта (Стефан Радић) лажирао извештај који није доставио у предвиђеном року.

Овај напредњак, односно „повереник Несторовића“ за Гроцку, врло често добија новац и у коверти, по његовој тврдњи, од челних људи из врха странке, а ни домаћа јавна предузећа му нису мрска.

Након нуђења коверте, власнику радио Пулса из Гроцке званично додељено 400 000 динара

 

 

Жељко Маторчевић

Насловна фотографија: Фонет/Милица Вучковић

 

Можда ти се свиди

1 коментар

Laki март 30, 2024 - 07:16

MI-VANZEMLJACI, je pravo izvorno ime stranke za razliku od pomenute otcepljene frakcije ravnozemljasa.

Понови

Оставите коментар