Почетна » Савић: Одговор на данашње саопштење извесног Владана Коцића из ГО Раковица

Савић: Одговор на данашње саопштење извесног Владана Коцића из ГО Раковица

од admin
0 коментар
инфосав

Наиме, одговоре на укупно 25 питања које сам поставио, а везано за дешавања на територији  ГО Раковице као и самој општини, одговорио је председник општине на папиру Владан Коцић, чиме је само потврдио оно што сваки грађанин општине Раковица зна, а то је да је прави председник општине из сенке заправо државни секретар МУП-а Републике Србије Милосав Миличковић.

Особа која одговара у туђе име на постављена питања, и  своје одговоре почиње о себи Ја, Ја, Ја, што сваком грађанину који започне читање таквог текста, јасно ставља до знања, да таква особа има изузетну потребу да промовише заправо себе и себе самог ставља у први план, а такве особе сложиће се поштовани читаоци, познате су да иза себе немају ама баш никакве резултате, осим личне промоције, како би напокон дошле до изражаја у јавним наступима.

Што се тиче навода дотичног  да сваки запослени има заштитну опрему од почетка пандемије Ковид 19, то наравно није тачно. Од почетка пандемије само су запослени  чланови  и активисти СНС-а  ГО Раковица имали заштитну опрему ( маске, рукавице) док су сви остали заштитну опрему куповали сами,  укључујући и моју супругу.  Колико дотична особа зна где му је који запослени радник ангажован говори и то, да је у саопштењу навео како моја супруга, која је запослена у ГО Раковица више од 20 година, седи самном у топлом дому не помажући грађанима са  ГО Раковице, што наравно опет није тачно, јер је сваки дан као запослена ангажована на достави хране и лекова лицима старијим од 65 +, што потврђују и њени радни налози, који не покривају време почетка полицијског часа, па самим тим повратак кући без организованог превоза јој је отежан, као и свим другим запосленима из  ГО Раковица који нису чланови  владајуће странке.

Што се тиче мог не ангажовања у волонтерском  центру ( снс центру)  ГО Раковица, чиме по наводима дотичног не помажем својим комшијама, прво желим рећи да сам и те како ангажован код наших старијих суграђана 65+ са ГО Раковица који не желе помоћ од чланова симпатизера и волонтера СНС-а, али  за разлику од њих, ни ја ни други попут мене који смо ангажовани,  не сликамо се и путем друштвених мрежа тиме се не хвалимо. Значи ли то ако се не сликате и јавно не похвалите, значи да седите скрштених руку и самим тим ви нисте учествовали, или дотична особа 24.сата  седи испред моје стамбене зграде и прати где се и када крећем ?! Напротив, ми не користимо пандемију за страначку кампању. Дотични господин о мени очито ништа не зна као ни о Покрету који водим.  Чланови и активисти Удружења Грађана Покрета за безбедну Србију ангажовани су на помоћи нашим грађанима како у самом  Београду, тако и у Новом Саду, Чачку, Пријепољу, Суботици, стим да им је стриктно напоменуто да се не сликају, нити да помоћ другима приказују као помоћ нашег Покрета.

Колико ко помаже и колико се ко ангажује подсетићу све вас на једну чињеницу, наиме дотична особа пре него што је постала председник  ГО Раковица на папиру, био је директор Републичког хидрометеролошког завода у Кошутњаку, који је за време мајских поплава 2014. године, док смо се сви ми борили са елементарном непогодом био у Грчкој на карневалу.  Да ли је тај боравак у Грчкој за време мајских поплава утицао на смену дотичне особе са места директора републичког хидрометеролошког завода, процените сами.

Наравно да се не заборави и чињеница да дотична особа у сред пандемије Ковид 19 отвара паркинг са државним секретаром МУП-а Милосавом Миличковићем у Реснику, што јавно промовишу и сликама на сајту општине Го Раковица.  И помоћ коју наводи за Полицијску Станицу Раковица није могла проћи без позирања и сликања. Дакле да ли  су ово примери помоћи или чист пример политичке кампање владајуће странке током пандемије Ковид 19?!?

Подсетићу ваше читаоце и на једну  чињеницу за време мајских поплава 2014.године  преко међународне полицијске асоцијације ИПА  Србија лично сам био задужен за помоћ грађанима у поплављеном и разореном Крупњу.  Чланови ИПА Србија које сам лично преводио, били су Први који су успели да уђу у разорени Крупањ и доставе неопходну помоћ о чему су тада писале и дневне новине Информер, док се дотична особа која одговара у туђе име проводила на карневалу у Грчкој.  

инфосав

Када особа која је из приложеног није очито била достојна места директора РХМЗ-а остане без ваљаних аргумената , спинује нечији лични отказ конкретно мој, који сам дао МУП-у Р. Србије са захтевом за прекид радног односа на лични захтев 01.03.2017.године и решењем МУП-а РС од 09.05.2017.године о споразуменом прекиду радног односа, представља као истеривање, о дотичном говори само једно, да је недостојан сваке јавне функције. За разлику од дотичног нисам желео да служим једној партији и радим у интересу владајућег СНС-а. Мени лично Милосав Миличковић не може бити претпостављени, нити неко попут Милосава  може самном да руководи.

И за крај постављам још два  јавна питања зар је морало доћи до трагичне смрти једног младог човека, да би људи који данас воде ГО Раковицу напокон удостојили и покренули тестирање свих запослених?

Зашто се пре отварања кол центра и волонтерског центра ГО Раковица, сва ангажована лица запослени и волонтери нису тестирали, па онда почели са радом на помоћи најугроженијим лицама старијим од 65+?!

Дотични се хвали великим бројем волонтера, ако је то тачно зашто му је већи број запослених на боловању, па политички неподобне ангажује на достави хране и лекова својим  члановима и симпатизерима, које је у почетку пробао да избегне?!

Владати страхом, прогоном, терором и мобингом над онима који супротно мисле и супротног су политичког опредељења, чист пример осмогодишње владавине Српске напредне странке. Колико је све истина у саопштењу извесног Владана Коцића говори и интервју чланице СНС-а општине Раковица Сузане Чоп. који је дала за портал Директно.рс

Господо у току је пандемија Ковид 19, а не Кампања 20 која вам траје од 2012.године до данашњих дана.

 

С поштовањем,

Владимир Савић

заменик председника  УГ Покрет за безбедну Србију.

 

*Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар