Почетна » ОТКРИВЕНО Главни и одговорни уредник Жиг Инфа свингер и нудиста!

ОТКРИВЕНО Главни и одговорни уредник Жиг Инфа свингер и нудиста!

од admin
0 коментар

Моја жена и ја живимо у отвореноме браку. Она има прекрасну јебозовну фигуру са предивним грудима, слатко дупенце и црну дугу косу.

Наш секс је предиван, а мене страшно пали помисао да се она задовољава са другима мушкарцима. Једне године одлучили смо да одемо на нудистичку плажу. Летовали смо на Ланзроти.

Након посете нудистичкој плажи, на којој је она више била одушевљена него ја, те вечери смо уз вино седили на нашој тераси. Она је имала кратку сукњицу испод које није било ништа, танку тесну мајицу испод које су се оцртавале преслатке груди. То ме је страшно напалило и кад ми се од те дивоте дигао, пришао сам јој и увалио га јој у њену увек влажну … Свршио сам на њено разочарење јако брзо, вратио се на моју столицу и наставио пити вино.

Нешто касније на терасу до наше дошла су два млада момка које смо позвали да нам се придруже, што су они радо и учинили. У разговору су нам рекли да им се овде јако свиђа али да до сада још нису упознали никакве женске. Са новом боцом вина разговор је био још отворенији а и њихови погледи према мојој жени све страственији. Један од њих, Мартин је рекао да једва чека шта појебати, јер ће пукнути. Моја драга ме само погледала, мени је одмах било јасно што она жели. Знамо се већ 15 година. Климнуо сам главом она се устала помало тетурајући отишла до Мартина, отворила му панталоне и почела га задовољавати…..

Све ово изнад сам преписао. Можете да верујете, а и не морате. Бавећи се дуже време новинарством сватих да овакви наслови и текстови се читају више него било који други а да притом немају везе са животом!  Било би још боље да сам у текст ставио и неко убиство, мислим да би и портал пао од читаности…

Али за ове текстове нису криви новинари, већ ви који их читате. Претпостављам да ће и овај чланак бити читан више него било који други, који открива корупцију, лажи, преваре, лоповлук , за који је потребно вишемесечно па и годишње истраживање. И уместо да вас такви текстови заинтригирају, ви сте одабрали баш овај да отворите. Мислите о томе сваки следећи пут када видите овакав наслов! Ја мислим да вам је битније да прочитате ко вас пљачка, ко је корумпиран и томе слично, него овако нешто. А и ако наставите да читате овакве наслове, мислим да ћете сви бити нудисти и свингери- Остаћете голи и моћи ћете само да се *ебете!

Жељко Маторчевић, гл. и одговорни уредник Жиг Инфа

Можда ти се свиди

Оставите коментар

three × 2 =