Почетна » Овај лик се бави политиком и борбом против Жиг инфа, а не зна ни да пише

Овај лик се бави политиком и борбом против Жиг инфа, а не зна ни да пише

Шта све мајка не роди

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Како смо догурали до ових времена? Да ли нам се чини да незналице, пропалитети и веома рђави људи са сумњивом прошлошћу и насилничким понашањем су дошли до изражаја? Да ли вам се чини да такви немају срамоте, а зарад мало пара или фотеље, продали би и мајку и оца и брата и сестру и децу… А да би извршили и такву „трансакцију“, морају бесумично да лажу.

Један такав примерак, врло вероватно, налази се и у Драгољубу Крстићу који је предводник групације „Наша Калуђерица“. Како је остао сам у својој борби, јер вероватно други неће више са њим и из разлога што има пријава за породично насиље, време му је да се добро удоми код напредњака.
Најбржи пут, до сада се показало, јесте тај ако се уредно представљаш као опозиционар а своје „политичке ресурсе“ користиш да нападаш новинаре Жиг инфа као и малобројну опозицију.

О „памети“ Крстићевој сувишно је рећи. За неког ко је већ петнаест година у политици не зна елементарне ствари. Па тако, код овог  опозиционара можемо прочитати да Гроцка није Градска општина (ГО), већ обична општина (СО). Или да у Гроцкој имамо давно угашени ЈКП, а не Еко Гроцка д.о.о као већинско приватно предузеће, па ћемо „затражити смену директора“.

Писмени Крстић не зна чак ни да понови презиме новоизабраног председника Гроцке, Др Саше Чапрића. Крстић је заправао постао кум за презиме, па је сада Др Саша ЧаБрић уместо ЧаПрић.

 

И тако док чита и прати Жиг инфо, јер информације не може добити са неке друге стране, ред је мало и да пљује по њему. Наравно све то користећи сопствену интелигенцију .

Како је Крстић спојио Игора Стојменовића са Врачара и Немању Тодоровића, то вероватно ни аутор не може да објасни. Јер ако је којим случајем Стојменовић, а не СтојИменовић како  Крстић поново крсти своје политичке противнике, и гласао на Врачару за СНС, какве везе има са тим Тодоровић у Гроцкој који је притом из друге странке?

Одговор је наравно, никакве. Али, то је супер прилика да се ето нападне Жиг инфо. Међутим, све и да је Жиг инфо, односно Жељко Маторчевић форсирао, како каже кум Крстић, Игора Стојменовића, не би требало да има проблема јер ту има морала. Наиме, Игор Стојменовић је пре него је било гласање за новог председника на Врачару поднео оставку на одборничко место. Дакле није учествовао у тој фарси, а свезналица Крстић је све то прећутао.

Крстић који је признао да је, док је био на челу Двери Гроцка, уклањао коментаре на захтев напредњака, труди се готово даноноћно да напада малобројну опозицију, па и новинаре Жиг инфа.

„Председник ОО“ Двери из Гроцке признао да је уклањао коментаре на захтев напредњака

Па је тако за Прву седницу СГО Гроцка оптужио Жељка Маторчевића да лаже јер спинује (шта год то значило, јер лаж и спиновање није исто) на рачун Немање Тодоровића (опозционог одборника) који је по Крстићевим речима „нацврцан“ и да се понашао као „ретардирано дете од 6. година“.

У својој објави, „кум Крстић“ није објавио и снимак уживог преноса који се у последње 4 године емитује на Жиг инфу, оном порталу којег пљује а на којем се све чује и види.  Притом у својој објави он и признаје да јесте речено оно што је написано, али ето прилике да се напише и да је Тодоровић „ретард“ а Маторчевић „лажов“.

И све то написа Крстић са насловне фотографије!

 

Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар