Почетна » Удри бригу на весеље! Овако председник Гроцке решава нагомилане проблеме

Удри бригу на весеље! Овако председник Гроцке решава нагомилане проблеме

од admin
0 коментар
DUGME DONIRAJ LINK

Бесан на репортажу телевизије „Хепи“ о његовом предузећу, односно емисије „Добра земља“, Драган Пантелић је , брже боље, потрчао да на истој организује „прело“.

 

Поучен искуством бившег председника Драгољуба Симоновића који воли, судећи по првостепеној пресуди, да пали куће новинара, Пантелић је пожурио да „запали“  на „Хепи“ у емисији „Прело“.

Како то бива, бунцао је председник Гроцке о свему и свачему у овој емисији. Да није било осталих „гостију“ из Гроцке који су допуњавали емисију, ко зна шта би све Пантелић „излупетао“.  Можда би тако споменуо и да се за све у Гроцкој пита Андреј Вучић, да су му најближи сарадници „у незаконитим радњама“ итд. Овако, прошло је готово безазлено, мало мутаво али опет са најавама, односно са оним шта ће се тек радити, наводно, у ГО Гроцка.

 

Од како је дошао на место председника Гроцке, од Пантелића тако можемо да чујемо само оно што ће се радити. Мизерно је оно што може да се каже, а да је урађено.

На крају, као у емисији „Прело“ у којем је „гостовао“ председник Гроцке, све своје нерегуларности, кршење Закона и друго, Пантелић ће „зацелити“ на опште народно весеље, па нек иде све у пропаст.

Гроцка је у овој емисији представљена као пољопривредни крај, само ко дугује воћарима новац?

DUGME DONIRAJ LINK

За то време, воћари и остали очекују да предузеће у власништву председника Гроцке им исплати оно што дугује. А то ће, према УППР-у се десити тек за две године, са умањеним задужењем за 20 посто. Дотле, председник Гроцке ће као и у данашњој емисији „Прело“ веселити се са својим посинком Ацом и осталима, а „обични грађани“ ће кући поред телевизора чекати на бољитак којег Пантелић већ преко годину дана најављује.

ПС. Колико је стручна  председникова служба показује и најава за емисију „Прело“ у којем су се „Дражњанке“ прекрстиле у „ДРАЖАНКЕ“.

258854804 4348567925241520 3120800399831118459 n

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар