Почетна » Пантин систем вредности и пијана аброноша на Видовданском турниру 2023

Пантин систем вредности и пијана аброноша на Видовданском турниру 2023

Ко о чему, председник обећава

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Полуфинално вече турнира у малом фудбалу под називом „Видовдански турнир 2023.“ године који се одржава у Пударцима, по први пут посетио је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић.

Пантелић, који је и сам мештанин овог места, према сопственим речима, није дошао као председник Гроцке већ као мештанин. Истини за вољу, председник Гроцке се тако и понашао. Да не меримо количину алкохола, али многи од оних који су синоћ присуствовали турниру рекли би да се председник Гроцке заправо понашао као пијани мештанин.

Као у добра стара времена, латио се председник Гроцке микрофона, а успутно је и музиканта, тачније хармоникаша Гидру повео. У преподневним сатима, председник Гроцке је био у радном маниру. Међутим, за јучерашњи дан, одлучио је председник Гроцке да кућу замени канцеларијом. Позвао је неколико запослених код њега на састанак, како то иначе чини и док је у општини и држао је свој перформанс. Опет не бих да мерим количину алкохола, тачније вискија, али се сипало у чаше и то не онако кафански, него онако као да је за џабе.

Затим се увече свратило мало до турнира, јер окуражио се председник Гроцке и решио је да оде. Није битно то што је само дан пре рекао да не жели да се појављује како не би политизовао турнир, јер сада ово није био председник. Био је узорни грађанин Пантелић из Пудараца. Међутим, узорни грађанин Пантелић је заборавио да је као председник општине позвао и неке од својих запослених.

Замислите сада ту сцену, где је грађанин Пантелић окружен женама и музиком, а алкохола на све стране. Још кад је видео микрофон…  Шта је даље било, није за објаву. Те вести су ипак за пијане аброноше, које су настале некако од како нам је Панта председник.

Данас председник Гроцке није дошао на посао, а видећемо да ли ће доћи и сутра на завршно финално вече када се очекују високе политичке званице. Оно што је сигурно, обећао је председник Панта и синоћ организаторима турнира све и свашта. У обећања је поверовао чак и грађанин Драган Пантелић.

Грађанин Пантелић  не може да схвати шта је синоћ урадио. Председник Пантелић ће се као и његов страначки колега, министар Мартиновић, евентуално извинити али искључиво Вучићу, јер шта има мештанин Панта да се извињава неким тамо сељанима.

 

Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар