Почетна » Пантино ново одело

Пантино ново одело

од admin
0 коментар

Када нека од болести захвати најуже чланове породице, најтеже је ближњима. Добра страна данашњице је што за наступајућу болест има лека, можда и наједноставнијег, као што је промена радног места. Тако да не доживимо нагли пад и пропаст као и предузеће председника Гроцке. Ипак, не може се помоћи  особи, уколико она сама не призна да има проблем. Тек онда можемо да јој помогнемо. Најгоре је када таква особа не признаје да има проблем, па као и код болести зависности, крене да распродаје све по кући како би вратила дугове или приуштила себи уживање у пороку. А када више нема шта да прода, крене да отима од других. Тада је болест већ узела маха и таквој се  особи  ретко може помоћи. Исто је као и код свих других болести, јер ако пацијент одбија терапију, помоћи му нема. Тада страда највише његова породица, у овом случају то се може десити становницима ГО Гроцка.

У наредном периоду објавићемо сазнања до којих смо дошли, а тичу се председника ГО Гроцка, Драгана Пантелића. Према његовим речима, може се закључити да новинари Жиг инфа имају исти третман као код бившег председника Драгољуба Симоновића, првостепено осуђеног као налогодавца за паљење куће новинара Милана Јовановића. Према речима Пантелића, новинари Жиг инфа су француски обавештајци, придружница телевизије N1 и NewsmaxAdria. У екслузивној исповести, сазнаћете да брат председника Републике Србије, Андреј Вучић има утицаја на дешавања у Гроцкој, барем по речима Пантелића. Што се тиче својих сарадника, како каже председник Гроцке, читаћете да он заправо ником не верује осим једној особи, коју воли као рођеног сина. Најближе сараднике, како признаје Пантелић, шалта лево-десно и карактерише их као будале и незналице.

Има председник Гроцке и информације ко финансира Жиг инфо. Међу донаторима је, како он каже, чак и предузеће Еко Гроцка. Исто оно предузеће у којем је Пантелић „нагурао“ чланове партије и које помно контролише преко шефа одборничке групе СНС, Миленка Буквића.

Према информацијама председника Гроцке, добијених од државних служби, протести мештана Врчина због несташице воде, организовани су од стране Жиг инфа. Информације или параноја Пантелића иду до те мере, да је он заправо сигуран и да су остали протести испред ГО Гроцка организовани од стране наше редакције, јер како се упитао председник, одакле Жиг инфо да се појави да извештава баш када неко протестује.

Ваћароши, секташи, није ни чудо што немају децу, су само пар речи председника ГО Гроцка са којима описује новинаре Жиг инфа. Пантелић има епитете и за своје најближе сараднике, а највећу „мржњу“ има према свом заменику , за кога каже да докле год је он (Пантелић) председник, Дејан Влашковић не може бити његов заменик , јер је и он један од оних који му намештају сплетке и интриге.

Пантино „ново одело“, поткрепљено чињеницама и изјавама, оголиће сурову реалност у ГО Гроцка. Пантелићу, који је за време свог мандата врло често одсутан са посла, због разноразних симптома, болест је, изгледа, напредовала.  Реалност коју ни највише руководство владајуће странке не може или не жели да заустави, док ће на крају највећи терет поднети грађани ове локалне самоуправе. 

 

Жељко Маторчевић

Насловна фотграфија: Илустрација-фотошоп

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар