Почетна » Пензионери из Гроцке добијају пакетиће за сунчање

Пензионери из Гроцке добијају пакетиће за сунчање

Стигао шлепер у Бегаљицу

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Након што им је град Београд обезбедио бесплатне карте за базене, пензионерима са подручја Гроцке у наредним данима стижу „пакетићи“ у којима ће се налазити целокупни материјал за сунчање.

У пакетићу би требало да се налази крема за сунчање, наочаре за сунце, сунцобран и лежаљка. Наиме, док сам данас шетао по Пударцима, у центру,  данашњем Дому пензионера, а накадашњем Дому културе, сасвим случајно сам затекао представнике напредњака како „дочекују нешто“.

На моје питање, шта се то дешава, да није неки збор грађана на који нисам позван, рекоше ми само да знам зашто сам ја дошао јер то „не може бити случајност“.

Више не могу ни да прошетам селом, а да нема неке напредњачке параноје, просто невероватно. Елем, оно што сам успео да сазнам јесте да се чекају неки пакетићи за пензионере. Мало касније сам отишо до Бегаљице, сасвим случајно и видим да је тамо стигао шлепер са пакетићима за пензионере.

Пришао сам да питам за кога су ти пакети и рекли су ми „шта те брига“.  Ипак, морао сам да им поставим и питање да ми кажу  бар шта се налази у њима, јер ми мало чудно да се у земљи економског тигра дели уље, пиринач и остале основне животне намирнице. Један од њих ми на то одговори да ће пензионерима да поделе пакете у којима ће се налазити креме за сунчање, тачније преко наочара до сунцобрана јер, како ми је рекао, држава никада није била јача и поделиће то пензионерима.

Дакле, драги пензионери очекујте ускоро поклоне од драгог нам Александра Вучића. Барем су ми тако данас рекли они који се крију иза његовог имена. И опет ћемо ми „београђани“ да имамо већу корист него они пензионери у остатку пашалука. Очекујем да ово лето сви поцрните. Нека вам је са срећом, ако заиста добијете ове пакете.

 

Жељки Маторчевић

*лични став

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар