Почетна » Писмо члана, оснивача СНС-а из Лештана: Панто стоп, поднеси оставку

Писмо члана, оснивача СНС-а из Лештана: Панто стоп, поднеси оставку

Писмо преносимо у целости

од Жиг Инфо
0 коментар

Драгане Пантелићу Пантом позивам тем ако имаш имало морала и стидам да поднесеш одмах оставку, прво на све страначке функције а затим и на место председника општине Гроцка.

Панто, довео си странку на најниже гране од оснивања, укаљао углед који имамо међу грађанима Гроцке и изневерио си чланство Српске напредне странке у Гроцкој.

Твој однос према члановима, симпатизерима, активистима је крајње бахат и безобразан, и ако мислиш да то што си богат и имаш паре можеш да газиш по нама и да нас понижаваш, мало си се ззезнуо, неће да може.

Прво што си у странци од скоро, друго кад одеш са активистима на штанд, не забијеш се у кафану да ждереш са другарима, а ми да делимо материјал и промовишемо странку, мораш да знаш да је председник Вучић рекао да смо сви у странци исти.

Ја сам у Лештанском одбору од оснивања и ми смо најачи одбор од свих у Гроцкој, и то што гледаш да нас уништиш скупо ће да те кошта. Да ти поверенику цинкариш и оговараш наше чланове, па нисмо ми криви што ти у Пударцима не можеш да победиш ни оног социјалистичког шинтера.

Како можеш повереника да лажеш и да кажеш да немаш кандидата за в.д директора водовода у Гроцкој, када смо ти само ми предложили два кандидата.

Срам те било.

Ако још једном чујемо да наше чланове називаш пијандурама и будалама, сви ћемо до једног да се ишчланимо из странке, док си ти председник. Немој да мислиш да се ми плашимо твог кума из Лештана!

Ми твоје глупости што радиш и комбинације што правиш и можда узимаш велику лову, не износимо ван страначких просторија, него их још и прикривамо, јер свима и све обећаваш, а никоме ништа ниси испунио за ове три године колико те трпимо.

Сви смо имали велика очекивања од тебе као некада угледног привредника, ти си све то прокоцкао, разбио, разочарао, уништио си странку на локалу као и фирму што си упропастио.

Овим путем апелујем да одмах поднесеш оставку и спасиш срамоте и нас и себе, јер ако ти будеш носилац листе, нећемо имати ни осам одборника.

Панта СТОП, Пантелић СТОП, Драган СТОП!!!!!!!

 

Забринути члан, Лештане (име познато редакцији)

Можда ти се свиди

Оставите коментар