Почетна » Писмо: Да ли је председник Гроцке „неурачунљив“ и због тога неће одговарати?

Писмо: Да ли је председник Гроцке „неурачунљив“ и због тога неће одговарати?

Лични став

од Други Пишу
0 коментар

Успешни руководиоци организују посао и све се стиже. Неспособни раде сами и то користе као пропаганду. По овима, сва предузећа треба затворити. Шта ће нам. Радове ће обављати функционери.

Руку на срце они и не знају друго. Председник „неурачунљив“ и , како кажу његови најближи, неће одговарати за потписивања. Шеф одборничке групе и даље сече дрва. Директори косе, силазе у шахте. Тако је то када ти општину воде људи који нису дошли из политике. Људи који немају искуства у вођењу кампање . Људи који су у странку ушли тек пошто су добили позиције. Људи који су интелектуално слаби да би признали да нешто не знају и да није срамота питати. Политички прилепци демократске странке који су се сада пенетрирали у шупљине СНС- а све зарад личних позиција. Сада причају како им ништа не треба и како све то што раде, раде из идеала. Недодирљиви, самоумишљени, а тотално неспособни. Своју доминацију показују ангажманима оних који у неким предходним општинским властима нису могли да одмакну даље од места шефа. Гроцка је предата. Пуштена. Препуштена . Јуре се само гласови клубова, удружења и пензионера. Поделиће им се нека цркавица или пакети и очекиваће се гласови. На њихову жалост, ово није Младеновац. Овде неће бити тако просто. Грочански пензионери су нешто друго. Људи који не падају на шарене лаже. Јесу падали ,свесно, намерно, али сумњам да ће опет. И онда када су падали, падали су зато што су желели. Због добрих односа са појединцима из општинске власти. Са овима, нема доброте. Ове незналице, сподобе, то су гласачки вампири. Покушаће опет да посисају гласове али плашим се да ће сисати у празно. Нема више воље ни жеље да се дозволи оваква обмана. Без Вучића овај општински крш на челу са Г17 неће проћи онако како су мислили или онако како се надају.

Локални избори су почетак колапса СНС. Можда је то и циљ. Извлачи се полако СНС из власти. Лагана одступница. Препуштање. Панта кандидат једнако пропаст. Крајновић заштитно лице Калуђерице. Ко је то? Кандидат? Г17, шта је то. Неуспела Динкићева интересна група. Дајте једно име из општине које које има искуство, знање и ауторитет. Нема. Постоје само набеђени и полтрони. Једни се хране другима. Набеђени сисају подршку, а полтрони лижу руку за наклоност. Дотле смо дошли. Смењујемо „неспособне“ да би довели још неспособније. Смета им ако неко зна. Смета им ако неко може. Смета им ако има утицаја или ако је финансијски јак. Требају им ћутолози, климачи и они које могу уцењивати јер су на општинској „сиси“. Директно или преко предузећа индиректно. Само незналице и слаби се окружују „глупљим“ и слабијим од себе. Само незналица може довести омладинце из Младеновца да воде омладину Гроцке.

Зашто? Гроцка нема паметних омладинаца? Само надобудни , умишљени, идеолошки ституиран може да доведе координаторе из Паркинг сервиса јер Гроцка нема довољно добро паркираних“? То све наши трабанти посматрају и ћуте. Ћуте да не прођу као неки. Ко се побунио, отписан је. Свако ко може бити лидер, смењен је. Лакше је Динкићевцима да управљају незналицама и ћутачима. Тако се хране. Тако се осећају значајније. Паметнији су. Бити најважнији , највећи, најпаметнији, међу неважнима, интелектуално скромнима није успех. То је лаж. Лажу сами себе а све нас терају у пропаст.

 

Писмо читаоца (име познато редакцији)

Можда ти се свиди

Оставите коментар

12 − five =