Почетна » Писмо забринутог грађанина: Топи се асфалт, а у центру Гроцке по земљи високонапонски кабал

Писмо забринутог грађанина: Топи се асфалт, а у центру Гроцке по земљи високонапонски кабал

Ко нас расхлађује?

од Други Пишу
0 коментар

Поштована редакцијо,обраћамо вам се јер не ножемо да гледамо немо, ћутимо и трпимо безобразлук појединаца.

Већ дужи период у центру Гроцке у дужини од 50 метара, развучен је кабал за струју. Кажу да је то за напајање апарата за сладолед. Оно што је сигурно јесте да је његов почетак из МЗ Гроцка и да је тотално необезбеђен на пешачкој зони. Знате ли ви колико се деце нађе у центру у току дана и колико прелази преко истог? Колико дечјих колица пролази преко њега?

Не смем ни да замислим шта све може да се деси.

У реду је да постоји сладолед, свакако треба се окрепити у овим врелим данима, али управо у оваквим данима се топи асфалт или калдрма. Иста она преко које пролази високонапонски кабал постављен ван сваких прописа.

И муче ме питања ко је уопште дозволио продају, да ли се испуњавају сви остали услови и прописи? С времена на време видим како се улази у просторије МЗ Гроцка и да се одатле узимају корнети и ко зна шта још. Плашим се да и она врата од Месне заједнице неће дуго издржати од сталног отварања и затварања. Коме се плаћа струја и многа друга питања ме муче.

И на крају шта ради инспекција? Лично сам видео да реагују на продавце воћа испред капије чаршије. Да ли би и ја могао да поставим свој неки штанд или сто и да продајем онако робу? Струју бих такође узео из Месне заједнице, јер она је свачија, па помало и моја.

Тако ћу сигурно нешто зарадити, зар не?

 

Грађанин Гроцке (име познато редакцији)

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар