Почетна » Питам се хоће ли један од највећих дужника према воћарима, данас се појавити испред министарке?

Питам се хоће ли један од највећих дужника према воћарима, данас се појавити испред министарке?

Лични став

од Жељко Маторчевић
0 коментар
Позивамо вас да у суботу 08. априла присуствујете трибини “Све о еАграру”, на којој ће говорити Јелена Танасковић, министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде.
Трибина се одржава у великој сали СО Гроцка, са почетком у 18.00 часова.

Овако гласи позив Инфо службе ГО Гроцка, за вечерашњу трибину на којој ће министарка излагати „све о еАграру“.

Ред је, да министарку дочека, како то доликује, и председник ГО Гроцка, Драган Пантелић. И то не само да је дочека, већ и да са њом учествује на овој трибини.

Ваљда ће затим многобројни воћарима, којима председникова фирма дугује новац још од 2021. године, добити праву информацију када ће им се исплатити с муком зарађени новац. Такође, можда ће се одговорити и на питање како председник Гроцке, за своју приватну фирму, користи државно земљиште и општинске објекте. Можда би и „обични смртници“ желелели да користе исто, али они изгледа нису председник Гроцке и председник највеће странке у Србији, Српске напредне странке, те им је то ускраћено. Председник Гроцке, шта више, поднеће тужбу против Вас јер користите своје земљиште, које вам је он у једном делу заузео.

Частан сељак би се одавно постидео потеза које је учинио садашњи председник Гроцке. Међутим, председник Гроцке је и даље у фазону да он није ништа крив за све што му се спочитава. Јер, он није дужан воћарима паре. Његов отац каже да су сељаци криви зато што он дугује паре, јер су му „уваљивали“ кварну робу.

И не дугује он вама паре, већ њему дугују, па он нема одакле да их врати вама. Тако је то у мислима председника Гроцке. Најжалосније је што је такав човек данас на челу Гроцке и на челу највеће странке у Србији. Мене би било срамота да ми такав човек буде уопште на листи кандидата, али ваљда Вучић зна шта је најбоље за њега. Вероватно му такав одговара, јер како другачије објаснити одакле Панта (председник Гроцке, прим.аут.) на челу једне београдксе општине? Уништио је све што је дотакао и приватно, а сада и државно.

Ето, баш ме занима да ли ће се појавити вечерас на трибини и да ли ће одговорити на ова, па и на многа друга питања.

 

 

Жељко Маторчевић

Одабери музику коју волиш, кликни на старт (play) и уживај!

 

 

                          

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар