Почетна » Политичка сцена у Гроцкој: Немојте Пају да опијете много

Политичка сцена у Гроцкој: Немојте Пају да опијете много

Слика која указује на прилике

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Бивши председник ГО Гроцка, којем се суди као налогодавцу за паљење куће нашем колеги Јовановићу, пре пар дана објавио је фотографију на друштвеној мрежи Фејсбук, на којој се налази он и још тројица.

Један од те тројице је председник нове ДСС Зоран Милићевић- Паја из Умчара, док је други његов саборац из Дражња. Трећи је Симоновићев пријатељ, Живадин. Ова фотографија (насловна) заправо је оголила лице грочанске политичке сцене. Она је јасни показатељ ко у Гроцкој управља у већини партија. Наравно, у питању је Драгољуб Симоновић – Сима.

Још за изборе 2016. године, када је на локалне изборе изашао такозвани „Патриотски блок“, Жиг инфо је објавио блискост тог наводно опозиционог блока и Драгољуба Симоновића. Кренуле су ботовске борбе за оспоравање тих тврдњи, да би се на крају испоставило као и увек, Жиг инфо је био у праву.

Осим дела опозиције, управља бивши председник Гроцке и већином одборника и чланова напредњака у Гроцкој. Не треба заборавити чињеницу да њега странка никада није искључила из чланства, па макар и суспендовала док се не разреши судски поступак који је у току за паљење куће нашег новинара. У мору лудила, Симоновић одлично плива јер је за то лудило делимично заслужан.

Највећи кривац за ово лудило јесте народ. Неписмен и необразован, деценију већ са класичним испирањем мозга. Изнова и изнова верује обећањима и за њих гласа. У таквом народу, добио је Ритопек водовод, а Врчин воду јер нападала је киша, а у Калуђерици су због исте опране улице те се не види да нема обећане канализације. Ту на југу, одакле је и нови ДСС-овац Паја (на слици са Симоновићем), нема ни вртића, а ни рампе на пружном прелазу. У ГО Гроцка практично нема никакве инвестиције, а и буџет је празан те се нема више ни за плате. Међутим, ако напијемо Пају и осталу опозицију, опиће се и народ. А тако пијан, народ неће ништа приметити. Успутно, за пар флаша пива, пронаћи ће и оне који ће се са задовољством борити против јединог зла у Гроцкој, новинаре Жиг инфа. Јер да њих нема, могло би много што шта да се уради. Зна то Сима одавно.

 

Жељко Маторчевић

Фото: Фејсбук/Драгољуб Симоновић

Можда ти се свиди

Оставите коментар