Почетна » Председник Вучић обишао штанд, председник Гроцке се обрукао (ФОТО)

Председник Вучић обишао штанд, председник Гроцке се обрукао (ФОТО)

Где је нестао, да није славио рођендан?

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Док је председник ГО Гроцка, Драган Пантелић, славио други дан свог рођендана, председник Вучић је обишао штанд 44. Међународног сајма туризма и 18. Међународног сајма хотелско-угоститељске опреме HORECA-OPREMA.

Председник Вучић је том приликом, наводно, рекао, да Гроцка има најлепште воће и најлепши поглед на Дунав.

А на штанду ГО Гроцка сви присутни осим председника ове локалне самоуправе. У првим редовима и они који нису у званичној делегацији ГО Гроцка, барем не по протоколу, Раде Иветић и његова пријатељица.

Ту је и водитељка ТВ Пинк и наводно бивша саветница председника ГО Гроцка, Гордана Узелац која је у ГО Гроцка једно време имала плату од преко 1 000 евра.

Председник Вучић, нажалост, био је у праву када је рекао да Гроцка има најлепше воће и поглед на Дунав. Ова локална самоуправа има воће, али за квалитет и квантитет истог откупљивачи им остају дужни. Међу највећим дужницима воћарима је, погађајте, фирма у већинском власништву председника Гроцке. А када погледате на Дунав, видите само реку са приобаљем које није сређено. Спортску халу никада не завршену и непокошену траву са смећем.

С друге стране брда, ако бацимо поглед на северни део општине Гроцка, видећемо исто тако Дунав. А поред њега, највећу легалну комуналну и више десетина илегалних депонија на којима се таложи претежно грађевински шут. Ма свега има и могли би ми овако да набрајамо у недоглед.

Све нам се у општини Гроцка свело на штандове, јер реална слика је разочаравајућа. Зна то и председник Гроцке, али њему је прече да, као данас, из своје канцеларије бесни на оне који су отишли на штанд, док он није био присутан. Пропустио је председник Гроцке да се услика поред Вучића, док су то други учинили и то без његовог знања. А баш му је то требало. Да се сликао са председником Вучићем, оправдао би свој нерад, а воћарима којима дугује новац би „запушио“ уста, те исти не би могли да траже да им се исплати дуговање. Овако, јадан, од јутрос у канцеларији прави драму зашто је Раде Иветић са својом пријатељицом отишао на штанд, а он није.

Какав председник, таква и општина. Шлеповање испод имена Вучића је стари опробани рецепт. У његово име можете да чините све, али баш све. За друге, ириционалност са штанда биће приказана као реалност.

 

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар