Почетна » Савић: Господине Миличковићу, да ли је дежурни Викар најбоље решење које имате за место председника ГО Раковица?!

Савић: Господине Миличковићу, да ли је дежурни Викар најбоље решење које имате за место председника ГО Раковица?!

од admin
0 коментар

Поштовани г-дине Милосаве Миличковићу,

Данашњи текст Вашег дежурног Викара ( назив Викар преузет од чланова СНС-а, у нормалним земљама каже се портпарол за особу која Вас медијски заступа) у коме поново себе истиче у Први план, и поново акценат ставља на себе и свој лични допринос, са неописивом жељом да сам себи да на значају, и на тај начин оправда своје пропусте у досадашњем раду, боље речено нераду, још једном показује да готово ништа није урађено од оног како се у овом назови тексту представља.
Жалосно је г-дине Миличковићу да Ваш дежурни Викар постављен про форме на месту председника ГО Раковица, у свом тексту говори о моралу једне жене запослене у ГО Раковица. Много пута до сада носиоци власти из СНС-а како на на републичком, тако и на локалном нивоу показали су какав однос имају према женама, последњи у низу чувени Јутка, тако да начин изражавања вашег дежурног Викара и није за неко чуђење.

Искористићу ову прилику и поставити Вам још пар моралних питања:

Када је већ доведено у питање лични морал, питаћу Вас да ли знате, а претпостављам да знате, зашто је надимак Вашем дежурном Викару Румени?!
Да ли Вам је познато да је супруга Вашег дежурног Викара такође члан ваше Српске напредне странке, 2013.године са места начелника инспекције ГО Раковица била ухапшена због несавесног рада у служби, а по изласку из затвора награђена бољим радним местом у градској управи града Београда, где је очито опет нешто погрешила, па је пребачена да ради у ЈКП Паркинг Сервис?. Претпостављам да Вам је ово познато, пошто сте у то време њеног хапшења, Ви били председник ГО Раковица.

Ко је и у чије време, као и које године запослио супругу Вашег дежурног Викара у ГО Раковица,( као тадашњег члана СРС-а) много пре доласка СНС на власт?
Да ли је од плате председника ГО Раковица на папиру, Ваш дежурни Викар зарадио стан на Новом Београду, и од исте те плате зида кућу на Петловом брду, а све за време локалног мандата СНС-а на ГО Раковица?
Зашто је до напрасног тестирања радника ГО Раковица морало доћи, тек по јавном објављивању мојих 25 питања упућених лично Вама? Да ли је до тестирања запослених могло доћи и пре?

Да ли Вам је познато да до мог јавног обраћања лично Вама, Ваш дежурни Викар знајући да има једног оболелог радника, није ни поменуо ни предложио тестирање запослених у ГО Раковица све до 09.04.2020.године, када је у Ваше име одговарао на моја постављена питања.
Ко је дошао на идеју да синоћ у времену од 18 до 21,00 часова у току полицијског часа, напрасно позива запослене из ГО Раковица на тестирање у ДЗ Канарево брдо, а да при томе сами запослени немају ни адекватне дозволе за кретање у време полицијског часа, нити обезбеђен превоз како би стигли на тестирање?!
Жалосно је да запослене ГО Раковица Ваш дежурни Викар у јавности представља као Волонтере, који раде у кол центру и на терену са особама старијим од 65+.
Како не би били у недоумици ко Вам се лично обраћа и поставља очито тешка питања, напоменућу Вам само да свако моје обраћање лично Вама пишем сам, за разлику од вашег дежурног Викара, коме регистровани ботови из ГО Раковице пишу одговоре и саопштења, која он само потпише ( ако и то уопште зна да уради). Доказ мојој тврдњи да Ваш дежурни Викар није способан да сам напише једно обично саопштење, је и то што му други подмећу термин „печалба“. Претпостављам, а сложићете се самном да такав термин обраћања не иде уз назив председника једне градске општине, па макар он то био и само на папиру, некако више приличи једном руменом дежурном Викару.

Искрено се надам поштовани господине Миличковићу да ћете наћи времена, прочитати моје јавно обраћање Вама, размислити и проверити тврдње Вашег дежурног Викара, да ли је баш Ваш дежурни Викар, после свега не урађеног и не благовремено предузетих мера, права и способна особа на месту председника ГО Раковица, макар и на папиру. Уверен сам да је и већина становника са ГО Раковица све ово увидела, и да су истог мишљења као и ја.

 

С поштовањем,
Владимир Савић
заменик председника УГ Покрет за безбедну Србију.

 

 *Лични став аутора текста није и мишљење Жиг инфа

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар