Почетна » Сезона лова на гласаче у Гроцкој почиње у октобру

Сезона лова на гласаче у Гроцкој почиње у октобру

од admin
0 коментар

Како би себи и својим члановима породице задржали високе личне дохотке. треба убедити лаковерне гласаче да гласају за њихову децу.
Побринули су се они и за вашу децу. Огрнули су их белим ђубретарски прслуцима и жигосали их за цео живот. Тако обележени и понижени са на натписом СНС, по цео дан стоје на улици и за „ситне паре“, на уличним тезгама продају њихове лажи. Са стране стоје одборници и већници који помно прате њихов рад.
Своју децу су убацили у удобне фотеље да црпе новац из општинског буџета, а вашу експлоатишу да им за то омогуће  мизерну надокнаду.
Вуцибатине су се размилеле по старачким домовима, њивама, баштама и домаћинствима у којима живе старије особе. Почеће да их траже и по спаваћим собама. По пијацама јуре за пољопривредницима и накупцима, ни једно домаћинство не остављају непосећено.Треба још 4 године удобно живети на општинској каси. О њиховом образовању је сувишно говорити, а свима је добро познато да су то квалификовани лажови и преваранти.

,,Челични канцелар“ Ото фон Бизмарк, који је ујединио 25. немачких држава је својевремено изјавио: ,,Највише се лаже у предизборним кампањама, ратовима и након лова“. Сведоци смо да се то догађа и данас. Не можемо да се одбранимо од квалификованих лажова и превараната.
Када је паметан заћутао, будала је проговорила а фукара се напљачкала и обогатила.
Достојанство је код нас равно нули. Гласови се јавно купују, а образ смо ставили на столицу уместо подметача.
Лиферанти и преваранти јуре по трговинским радњама прикупљају прехрамбене производе којима ускоро истиче рок употребе. Праве се пакети и сендвичи за сиромашне и угрожене грађане.
,,Слатко је и славно што домовина умире својевремено“, пре два миленијума написао је Хорацие Флак.
Некада су сиромашни умирали у рату, а данас од беде и глади.

 

Милан Јовановић

Насловна фотографија: Илустрација

*налазите се на рубрици Лични став

Можда ти се свиди

Оставите коментар

one × 4 =