Почетна » СИМОНОВИЋ БЕЖИ ОД ВУЧИЋА? Зашто нема председника Гроцке кад год дође председник Србије?

СИМОНОВИЋ БЕЖИ ОД ВУЧИЋА? Зашто нема председника Гроцке кад год дође председник Србије?

од admin
0 коментар

Отварање рампе у Врчину, камен темељац за Икеу, отварање Икее.. НА свим овим манифестацијама учествовао је председник СНС-а и Србије, АЛександар Вучић.

Успутно, присуствовала је и делегација Гроцке, што је и оправдано јер ипак су те манифестације на територији којој владају.

Драгољуб Симоновић -Сима,  председник напредњака и Гроцке је познат по томе што је за организовање било каквих манифестација просто немогуће проћи без њега. Ако треба на атарски пут, ту је Сима. Ако треба на сајам трактора- ту је Сима….

Међутим, не могу да не приметим да на манифестацијама којима је био присутан Александар Вучић, Симоновића нигде није било, изузев на инаугурацији, где се крио међу остале посетиоце.

Подсетићу да је за Симонивића пре пар година Вучић сменио са места генералног директора Железница Србије и од тада га шира јавност у Србији познаје као бахатог директора.

Данас на отварању Икее, у делегацији Гроцке поново није било Симоновића. Зашто?

Делегација Гроцке на отварању Икее

Ја не могу да верујем да неко ко обилази атарске путеве, да би се сликао и хвалио,  пропусти већ пар пута шансу да буде присутан на манифестацији на којој присуствује Вучић и то на његовој општини!

Значи или Вучић не жели да види више Симоновића својим очима или пак Симоновић не воли Вучића па га избегава. Како год да је, Симоновић, или бахати директор Железница је још увек председник Гроцке.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар