Почетна » Симоновићи су у кренули у обрачун са СНС и својим рођацима који су их до јуче подржавали и били уз њих

Симоновићи су у кренули у обрачун са СНС и својим рођацима који су их до јуче подржавали и били уз њих

Лични става о тапшању

од Милан Јовановић
0 коментар

Доста смо толерисали бахато понашање данашње криминалне организазије.  Њиховим прохтевима, безобразлуку и незаситим алавим задњицама, никада доста.

Локални избори су на прагу. Немојте ником да говорите коме имате намеру да дате свој глас, а ја сам убеђен да знате коме нећете дати. Знам да ваше стрпљење има своју границу ка претераној толеранцији. То не мора да значи крај љубави према некој политичкој личности али окренимо се мало и нашој деци, а не само њиховој. Сви сте слепо веровали Драгољубу Симоновићу и безрезервно сте гутали његове лажи које је свакодневно изговарао док је пљачкао општинску касу и баснословно се богатио.

Ми новинари Жиг инфа смо вас свакодневно обавештавали о томе и при прикупљеној документацији обавештавали све надлежне институцији у овој земљи. Од њега смо трпели огромне притиске, тако да су нам несновано секли струју, искључивали воду , канализацију, долазили да руше наше породничкне куће, наносили су нам тешке телесне повреде и палили куће. Та злодела сте сви могли да видите јер то се догађало пред Вашим очима, а ви наши суграђани сте то немо гледали, подржавали и ћутали. Да, он то ради њима а не нама. Тешко нам је било када смо видели да је на општинском одбору добио буран аплауз за своја неделе и паљења куће након чега је ухапшен. То им је било мало, па су дошли на суђење да му аплаудирају и подржавају за то почињено зло. Породица Симоновић је огрезла у зло и криминал, а руке су им крваве до лаката. Они не бирају средства да остваре свој циљ. Жедни су наше и ваше крви а циљ им је да се поново дочепају општинске касе.

Кренули су у обрачун са СНС и својим рођацима који су их до јуче подржавали и били уз њих.
Са фантомкама на глави у ситним сатима почели су да снимају њихове породичне куће, локале и сву покретну и непокретну имовину. Да праве планове за нове паљевине,р ушења и нападе. Они су 16.12.2023 год око 2 часа после поноћи са фантомкама на главама затечени да деле и лепе плакате против СНС,својих рођака и дојучерашњих сарадника и пријатеља. Када су затечену у свом послепоноћном раду (трећој смени у којој су целог живота и радили) почели су да беже. Једно возило је побегло тако што је ,,бата“ ускочио на пета врата, а када су ухватили другог починиоца скинули су му фантомку испод које је био Драгољуб Симоновић.

Драги суграђани, ми новинари Жиг инфа не би желели да се иком догоди оно што смо ми доживели и преживели. Чувајте своје породице од ове криминалне организације јер се овде не ради о политици већ о криминалној хорди у најнижем облику друштвене организације. Код њих су помешани елементи животињског и људског зла. У очима им се види да су то особе поремећеног ума. Ја не знам докле ће се толерисати оваквим особама, а и Доситеј је својевремено рекао: ,,Толеранција ће доћи до такве разине да ће интелигентним људима бити забрањено њихово мишљење,како не би увредили имбециле“. Мишљења сам да је то време дошло.
А могу да вам кажем да су јадни и бедни људи који кличу Циганину: ,,Симо Србине.“

 

Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар