Почетна ОсталоЛични став Шта хоће овај пепељара Чупко против нас социјалиста из Гроцке?

Шта хоће овај пепељара Чупко против нас социјалиста из Гроцке?

Писмо члана СПС-а преносимо у целости

од Жиг Инфо
0 коментар

Да ли знате ко је био Слободан Милошевић, Милан Милутиновић, Милутин Мркоњић и данас Ивица Дачић? То су не само чланови СПС-а, него институције за себе.

Има једна песма која гласи овако: „Шта се ово мајко моја снама догоди, срушили су СПС па постали волови“!
Е тако ја слушам ове моје социјалисте на локалу у Гроцкој, и не могу да верујем шта ми прећутимо и толеришемо овим неспособним напредњацима. Е, ми који смо увек били господа за њих, сада да се спуштамо на тако низак ниво, па ако они падају ми не падамо са њима! За њих смо увек били класа и остали.
Читам шта овај нафурани напредњак Чупко из Паркинг сервиса прича и булазни по састанцима, шта све пали ово мало унесрећених чланова СНС-а што је остало.
Реално човек не зна где је лево а изиграва неког бају кад долази у Гроцку. Као он је мангуп, пуши две пакле собрања дневно, пали цигару за цигаром, а сеља не зна да је забрањено пушење у просторији где се налази. И шта сада, као он је фрајер јер пуши једини и пућка дим Панти у лице, а овај се само поткашљује?

Ја кад сам био одборник, знало се како се понаша у институцијама. Никада у Скупштинску салу нисам ушао без кравате и одела, а ови напредњаци ко клошари долазе обучени, са патикама где преврну језик пертле да им се не виде, и мисле као сад су они велики политичари. Па у њиховом систему вредности, можда и јесу али нормалном човеку изазивају благо гађење.

Колико су пукли доказује и то да су послали неког циганина да ради кампању за њих. Он ушао у кућу наших гласача дугогодишњих, почео да се просерава као напредњаци ће да плате сваки глас, људи га избацили напоље. Људи домаћини, паметни.  Одмах пајсер звао Панту, а овај звао Чупка, дигли фрку на националном нивоу. Чупко звао, олупо се ко канта. Човек не зна да парама образ не може да се купи.

Ишао сам код Ђолета нашег председника за Гроцку, и рекао сам му све!  Подхитно да се оградимо од ових отпадака из СНС-а, и на локалу да више не седимо са њима ни кафу да попијемо, јер ово што нам они раде је стварно безобразлук. Да се раскине споразум са њима.
Ми их довели 2012.г на власт, научили их, и сад они овако да нам враћају, лепо наш народ каже „Рани куче да те уједе“!

 

Члан СПС-а Гроцка (име и презиме познати редакцији)

 

 

  • Налазите се на рубрици „Лични став“
    Мишљење аутора није и став Жиг инфа

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар