Почетна » У Гроцкој СНС „заратио“ са СПС-ом а наводно су у коалицији

У Гроцкој СНС „заратио“ са СПС-ом а наводно су у коалицији

од admin
0 коментар
viber image 2022 01 21 20 53 12 983

 Замислите докле може ићи људска, тачније политичка понизност актера у Гроцкој ако уопште дође до такве заједничке борбе на изборима. Да и не дође, понизност је већ направљена. Наиме, главна улизица свим председницима па и данашњем, Умчарчанин Зоран Зарић, човек којем није страно да из Чединог ЛДП-а пређе у СНС, вечерас је на Фејсбук  групи МО СНС УМЧАРИ , илустрацијом (насловна фотографија) наводно приказао Милана Јанковића- Жирета, бившег председника ГО Гроцка из редова социјалиста, како је кренуо у предизборну кампању. Није лоше узети у обзир да су и Зарић и Јанковић из истог места.

viber image 2022 01 21 20 53 12 983

Некада Симоновићев, а данас Пантелићев трбухозборац, Зоран Зарић, овим је показао заправо шта његова СНС странка мисли о СПС-у. За све што не ваља, отприлике, крив је СПС, док су они СНС увек јадни нападани неоправдано. Ето, један њихов члан, сасвим случајно и председник странке, једном је „случајно наложио“ да се  новинару запали кућа. Додуше, то је било пре три године те се сада људи, као што је Зоран Зарић, Симоновића и не сећају. Заборавио је и профилну фотографију на којој је писало „Човек који сме да вас погледа у очи – Драгољуб Симоновић.

Да се не лажемо, СНС чланови не смеју ништа да ураде да им није одобрено. На дневном нивоу им стижу поруке преко разноразних вибер група шта треба поделити и шта треба коментарисати на друштвеним мрежама. С ходно томе, Зарић само испуњава директиву СНС-а Гроцка.

С друге стране, грочански СПС је навикао да у свакој чорби буде мирођија, односно при свакој власти коалиција. Правили су социјалисти и са левима и са деснима, и са патриотама и европејцима коалиције. Са ким су у коалицији, такви и они сами постану. Врло вероватно, да ће овако понашање њиховог коалиционог партнера проћи некажњено, јер фотеља је фотеља и нема везе што ту неки појединац нешто „лајуцка“.

Ко зна, можда је то и договор коалиционих партнера да се мало „чачкају“, да би се придобили потребни гласови за предстојеће изборе. Време ће показати да ли ће овакве отворене прозивке донети раскол или јачање коалиције у Гроцкој. Једини потез који су социјалисти направили, као опомену садашњој коалицији јесте када су напустили седницу СГО Гроцка, због непримерене изјаве председника Гроцке (одборници у Гроцкој су го *урац). Будући потези социјалиста показаће да ли ће оваквим изјавама (илустрацијама) напредњака стати на пут, или ће зарад опстанка на власти, прећутати и правити се као да се ништа не дешава.

Величина као што је Зоран Зарић, „ударио“ је на величину Милана Јанковића- Жирета. Трбухозборац против искусног политичара.

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар