Почетна » У општини Гроцке грчевито се боре за опстанак на власти

У општини Гроцке грчевито се боре за опстанак на власти

Морално је поднети оставке

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Они су препоштени за време кампање. Исијавају доброту, морал, бригу о народу, а онда када победе то се просто више не важи. Јагњећу кожу скину и окаче о чивилук за неке друге изборе, а и они су на прагу.

Погледајмо општину Гроцку. На шта личи ова општина од како су напредњаци на власти? Јад и беда једне беде! Напредно ђубре на све стране општине. Угасише јавна предузећа и све је стало. Једно велико ЈОК за све инвестиције.

Ова власт још увек се вади на ону прошлу! Па да ли је то нормално? Наравно да није! Народ је постао свестан да општину Гроцку предводе незналице и непособњаковићи са којекавим сумњивим дипломама и који само раде за своје џепове.

Морални чин ове политичке свите је да поднесу оставке. Али не! Како да напусте ушушкане фотеље, путне трошкове и редовне плате? Брига њих за народ, за општину, они су себи најбитнији. У свему, ипак, има неко добро, а то је да што дуже остају на власти народу проказују право лице.

Нико није више луд и наиван да верује Буквићу, Стефану, Јасмини и сличнима из власти. Коме ће они икад више у политици требати?  Садашњем поверенику Андрију Чупковићу они су изгледа потребни, јер их је опет ангажовао.

Ако је ико срушио углед Александра Вучића у Србији то су овакви “политичари” као ови у Гроцкој. На локалу су највећи бахати и алави буздовани. Њима не требају противници, они су противници сами себи, јер су незналице и људи који би за шаку јада продали оно мало поштења ( ако га уопште имају ).

Грчевита борба за опстанак на власти и даље траје. Спремни су да протурају и трачеве из својих редова. Данима се Гроцка забавља. Опозиција, да постоји, треба само да купи кокице и да их грицка док гледа грочански ријалити.

У овом ријалитују можемо видети поновна обећања и поново само јурцање за гласовима. Као у правом ријалитију, због стресова, и у овом грочанском завршавају по болницима. А како и не би, јер борили су се у грочанском ријалитију недавно за освајање што више гласова и успели су у томе. Гроцка је једна од ретких општина у којима је издејствован добар резултат, али узалуд. На трону су Врачарци, Старо – грађани и други који су имали далеко гори резултат. Учесници ријалитија у Гроцкој добили су опет задатак да се боре за изборни резултат. Од њиховог резултата зависиће опстанак на трону свих других, осим њих самих. Они ће се и након ове борбе, поново борити за опстанак и поново ће им се дати обећања.

И тако се грчевито боре за опстанак на власти локални “политичари” Општине Гроцка. Свађају се као никад. Паника и озлојеђеност је завладала у коалицији, ако се тако може назвати та скупина самоинтересних људи. Нико ником не верује! Разочарани јесу, али учесници грочанског ријалитија ће ипак пристати на нова обећања. Навикли су да лажу и себе и друге.

 

Жељко Маторчевић

 

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар