Почетна » Угледао Вучићев банер у Дражњу, убрзао је и закуцао се у бандеру, ћерка преживела

Угледао Вучићев банер у Дражњу, убрзао је и закуцао се у бандеру, ћерка преживела

Лични став о менталитету мештана и власти

од Жељко Маторчевић
0 коментар

20. марта 2023., М.В. (55) је погинуо, а његова ћерка (18) тешко повређена у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Дражању.

М.В. је био за воланом аутомобила „фијат пунто“, док је ћерка седела на сувозачевом месту. Возило се у пуној брзини закуцало у бетонску бандеру. Од силине ударца, он је доживео повреде од којих је преминуо, док је девојка превезена у болницу.

На друштвеним мрежама појавио се снимак ове несреће. Жиг инфо је такође дошао до снимка.

И ту би вест требала да се заврши, али како смо ми земља апсурда и неморала, медији морају да се баве и детаљима. Тако смо сазнали свашта нешто, иако су локалци све то знали.

Требало би поставити питање одговорности оних који су допустили да се оваква трагедија деси, а не да се сада препричава оно што је било.

Знате шта мене уствари занима? Да ли сте видели испод чега се ова трагедија задесила?

Тачно испод банера „Заједно можемо све- Александар Вучић“.

То су исти они банери који су већ оштетили више аутомобила и пролазника, а неке од њих постављала је и фирма председника Гроцке.

Сурова трагедија у Дражњу је, нажалост, одраз садашње владавине напредњака. Па о чему ми да причамо, када актуелна власт, већ готово годину дана, не скида ни банере за Грочанске свечаности. Нове су свечаности пред прагом, а они ни старе банере нису скинули.

“Улизице – то су за мене најгори људи на свијету, најштетнији, најпокваренији. Они подржавају сваку власт, они и јесу власт, они сију страх без милости, без икаквог обзира, хладни као лед, оштри као нож, као пси вјерни свакој држави, као курве невјерни сваком појединцу, најмање људи од свих људи. Док њих буде нема среће на свијету, јер ће уништити све што је истинска људска вриједност.”
– Меша Селимовић

 

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар