Почетна » Укори удворички Кори Удовички

Укори удворички Кори Удовички

од admin
0 коментар

“Одрећи ћу те се преко новина” јесте стара српска клетва, али, што је најгоре, има људи који се фамилије стварно одричу преко новина.

“Одричем се мога мужа Саве који ме је напустио и отишао у непознатом правцу. Његове дугове које учини не признајем…”, гласи један од тих огласа. Или: “Одричем се моје мајке Миланке зато што је све паре од отпремнине и паре од покојног оца дала брату Мићи”.

Ако ових дана у новинама изађе оглас: “Одричем се своје сестре Лидије због ветропаркова и ветропира. Њене прислушкиване разговоре не признајем”, немојте се чудити када се као потписник огласа појави Кори Удовички, министер оф публиц администратион анд лоцал селф-говернмент.

Србији нешто лошије иде са ветропарковима, али је највећи произвођач ветропира у региону. Један од водећих српских ветропира, Александар Вулин, покренуо је ових дана хуманитарну акцију “Укори удворички Кори Удовички”.

Александар Вулин, девојачко Удворички, шампион Западног Балкана у удворичкој поезији, први је укорио Кори зато што је њена сестра Лидија снимљена како у телефонском разговору жали Бојану Пајтићу око корупције у случају ветропаркова. Тај тајни снимак изгледа отприлике овако:

Лидија Удовички: Ћао Боки! Је л’ знаш ко је Никола Петровић?

Бојан Пајтић: Знам, како не бих знао! Књаз Црне Горе у периоду 1860—1910. и краљ Црне Горе у периоду 1910—1918. Потиче из династије Петровић-Његош…

Лидија: Боки, нешто ми крчи веза, ништа те не разумем, али добро… Је л’ знаш да је тај Никола Петровић тражио два милиона евра за отварање ветропарка?

Бојан: Два милиона евра! Боже господе! Ти Црногорци су невероватни! Човек има 175 година и тражи мито! Не могу да верујем… Каква је то порука младима!?

Лидија: Ти знаш да је он Вучићев кум!?

Бојан: Вучићев кум!? А сад је мени јасно зашто је Мило онако добар са Вучићем!

Лидија: Који Мило?

Бојан Пајтић: Па Ђукановић…

Лидија: Је л’ то онај дебели што кречи зграде организатора игара на срећу?

Бојан: Ма није! То је онај други… Књаз Црне Горе у периоду 1987 – 1997. и краљ Црне Горе у периоду 1998 – 2015.

Лидија: Боже, па ту је вероватно умешана и црногорска мафија…

Бојан: И ја сам запањен! Стварно ћу да покупим прње и побегнем из ове земље!

Лидија: Али Боки, па ти си лидер опозиције…Требало би да од овога направиш аферу!

Бојан: Знам Лики, али ове девојке из информативне службе ДС су на колективном годишњем одмору, ја сам тренутно на мору, а нисам смео да оставим кључеве од странке Борку, јер он није нормалан… Како да направим аферу?

Лидија: Опет ми крчи веза… Да нас можда не прислушкују?

Бојан: Ма јок, него су то ове телефонске централе из доба Николе Петровића Првог!

И тако је, отприлике, то било.

Када је целу причу објавио сајт Телепромптер, Александар Вулин је открио невероватну коинциденцију: “Еурека! Не знам да л’ сте приметили и ова Лидија и ова Кори имају исто презиме. Мора да им је предак била нека удовица. Отуд Удовички!”

Мада Вулину у целој тој причи никако није било јасно ко би дао два милиона евра мита за отварање парка у коме дува ветар.

-По парковима је најлепше шетати кад не дува ветар. Ја не знам који ће нам мој паркови где по цео дан дува! То је бацање пара и доказ да Лидија Удовички лаже – изјавио је Александар Вулин, девојачко Удворички.

И позвао Кори Удовички да се одрекне сестре Лидије: „Не разумем свог пријатеља Вучића како може да трпи Кори Удовички у влади, када из њене породице долазе овакви напади на владу у суштини, на све нас. Практично, оптужују Вучића, али он има снаге да седи на седници владе и да не тражи њену оставку“, приметио је Вулин за Пинк, удворички.

Онда је у међувремену сазнао да је у целу аферу умешан и Раде Шербеџија.

-Баш сам нешто истраживао са Драганом Ј. Вучићевићем: је л’ сте ви знали да је Шербеџија ожењен Ленком Удовички, која је сестра ове две! – узвикнуо је победоносно.

-Позивам Радета Шеребеџију да се јавно одрекне жене Ленке, свастике Кори и свастике Лидије, из чије породице долазе овакви напади на владу у суштини, на све нас. Практично, оптужују Вучића, али он има снаге да седи свако вече пред телевизором и гледа Радета Шербеџију на јавном сервису Србије у улози четничког мајора Барца у “Ужичкој републици”! – рекао је Вулин.

-Не само то, позивам Удружење драмских уметника, екипу филма “Немогућа мисија 2”, цео Холивуд, Метро Голдвин Мајер, Тома Круза, Бред Пита и Анђелину Џоли да се јавно одрекну Радета Шербеџије из чије породице долазе овакви напади на владу у суштини, на све нас – подвукао је Вулин.

-Позивам и Удружење оболелих од вариоле вере да се јавно одрекну Радета Шербеџије, који је један ретких који је преживео вариолу веру, али из његове породице долазе овакви напади на владу у суштини, на све нас – нагласио је Вулин.

-Позивам и госпођу Инес… – наставио је Вулин да позива све чиниоце – од Метро Голдвин Мајера до “Не дај се Инес”, да се ограде од Радета Шербеџије, који није ни слутио колико се зајебао када се својевремено зацопао у Ленку Удовички, рођену сестру Кори Удовички, која је рођена сестра Лидије Удовички, а која има број телефона Бојана Пајтића.

Вулину се прикључило Удружене ветропира Србије: Ивица Дачић, Зоран Бабић & остали, те ако Кори Удовички у року од неколико дана не да оглас: “Одричем се своје сестре Лидије, зета Радета и остале многобројне родбине, због наставка реформи” – није искључено да заврши на Голом отоку, јер се још само у време тог симаптичног логора тражило од сестара да се одрекну браће, од браће да се одрекну сестара и од зетова да се одрекну свастике.

Србија, истина, нема море, али има код Гроцке једно острво на Дунаву које аласи зову Голи Ђока, и које би, бар по имену, било идеално да постане Голи оток Вучићеве Србије. Први управник Голог Ђоке могао би да буде Александар Вулин. Можете већ замислити визит карту: “Александар Вулин, управник Голог Ђоке”.

Премијер Вучић је, истина, подржао Кори Удовички у реформама, али је није подржао око околности да је за сестру изабрала баш Лидију Удовички, од толиких сестара на овом свету. Он је затражио да се афера разјасни, иако је свима јасно да Вучић никада у животу никога није прислушкивао.

Осим једном.

Ко се још сећа Шешељеве изјаве Нашим новинама по повратку из Хага новембра прошле године: “Вучић ми је у Хаг доносио прислушкиване телефонске разговоре Томислава Николића и Бориса Тадића. Вучић је тада био купио неки апарат који је коштао 35.000 евра, с којим је могао све да нас прислушкује. И онда он сними те разговоре, стави на папир, донесе мени”.

Срећом, од Вучића нико неће тражити да се одрекне Шешеља.

Дража Петровић    Н1.инфо

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар