Почетна » Улична ,,фекалија“ у Гроцкој се дрзнула да напада медиј који информише јавност

Улична ,,фекалија“ у Гроцкој се дрзнула да напада медиј који информише јавност

од admin
0 коментар

Они се крију иза СНС-а, а сви добро знамо да то нису напредњаци него НАЗАДЊАЦИ. У странку су ушли искључиво ради личног интереса и да би живели на рачун грађана.

Та улична ,,фекалија“ се дрзнула да напада медиј који обавештава и информише грађане о њиховој уцењивачкој политици. Ти патолошки лажови, који сами себе не могу да увере да говоре истину, хвале се некаквим напретком наше општине у којој влада корупција и непотизам, са стандардним партијским запошљавањем.

Битна је племенско-партијска припадност,а не стручност.

Што се тиче звања „самостални саветник“ оно мора бити стечено на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ бодова, мастер академским студијама и специјалистичким академским студијама или специјалистичким студијама на факултету, најмање са 5. година радног искуства у струци. Нисмо знали да у Грочанској општини имамо оволики број академика.

Ви назадњаци сте политички отпадници, који сте политички азил нашли у Гроцкој и богатите се на рачун грађана кријући се иза СНС-а.

Ми нисмо ничији медији, а о нашем раду је упозната јавност Србије и света. Свакодневно нам се јављају грађани који нас подржавају у нашем раду. Захваљујући вама, сви су чули за Гроцку. Нажалост, не по добру, већ по злу.
Општина је за пожелети, а руководство за плакати !

 

Милан Јовановић

*Налазите се на рубрици „Лични став“

Можда ти се свиди

Оставите коментар