Почетна » ВАЉАШ САМО АКО СИ НАПРЕДЊАК Владо Георгиев, од омиљене до омражене личности (ВИДЕО ИЗ ГРОЦКЕ)

ВАЉАШ САМО АКО СИ НАПРЕДЊАК Владо Георгиев, од омиљене до омражене личности (ВИДЕО ИЗ ГРОЦКЕ)

од admin
0 коментар

Владо Георгиев 2014. године морао је да помери датум одржавања великог концерта који је најавио у Комбанк Арени , а разлог томе биле су мајске поплаве које су погодиле регион.

Још тада је најавио да ће певати за поплављене, а то је 1. августа те године учинио наступивши у Гроцкој. Од овог хуманитарног концерта у Гроцкој, приход од улазница отишао је угроженима од мајских поплава и клизишта на том подручју. На крају концерта, одржаног у грочанској чарчији, председник општине Гроцка Стефан Дилберовић уручио је Георгиеву захвалницу и рекао да је његовим концертом оборен рекорд у посети „Грочанским свечаностима“, 47. по реду.

Георгиев је те године одржао више хуманитарних концерта широм Србије. Од 2012. године, у ГО Гроцка на власти су напредњаци, а  сам Дилберовић је у водећим структурама ОО СНС-а.

  1. године, Владо Георгиев постаје омражена личност код напредњака. Заборавило се све што је учинио за напаћену Србију, и то само због једне ставке- због подршке председничком кандидату који није по мери напредњака. Напредњаци ко напредњаци, крећу да уклањају фотографије и видео снимке које су учинили са познатим музичарем.

Као што се заборавило да је њихов лидер тражио „сто Муслимана за једног Србина“ или да је био са „калашњиковим „на брду изнад Сарајева. Све су то ваљда учинили неки други „вучићи“, а не он велики вођа.

И као што је рекао сам Георгиев да се „потпуно слаже“ на констатацију да је концерт отказан па одложен, односно негирање не само његових уметничких квалитета већ и постојања, управо је тако у овој напаћеној Србији. Ако ниси члан СНС-а, онда колико год да вредиш не можеш да напредујеш. А ако си члан СНС-а , можеш имати и купљену диплому и нелегални објекат и да радиш на црно, све се може..

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар