Почетна » ВЕЧИТИ ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ Инфо Черга Симе Циганина, као и сваке године (ФОТО)

ВЕЧИТИ ПРЕДСЕДНИК ГРОЦКЕ Инфо Черга Симе Циганина, као и сваке године (ФОТО)

од admin
0 коментар

Док општинска власт опструише манифестацију „Пливање за Часни крст“ у Винчи, у Гроцкој је подржавају и „чергари Симе Циганина“.

Наиме, према најновијим информацијама из ГО Гроцка, председник Скупштине градске општине Гроцка Стефан Дилберовић, који је уједно и председник Организационог одбора „Надметања за крст часни – Гроцка 2018“, одржао је јуче састанак са члановима Одбора, како би се детаљно договорили о спровођењу манифестације, која се у Гроцкој одржава, већ шесту годину за редом.

У даљем „саопштењу“ се наводи да „као и сваке године, генарални покровитељ манифестације је градска општина Гроцка , на челу са председником Драгољубом Симоновићем.“

Дакле из овог саопштења видимо да је већ шест година за редом организатор ГО Гроцка на челу са Симоновићем. Чисто подсећања ради, Симоновић је председник ГО Гроцка од половине 2016. Године, а претходно је био председник (барем у ових 6 спомињаних година) још пар месеци 2012.

Нарвноученије, Симоновићу је ово прво организовање ове манифестације као председника Гроцке у протеклих 6. Година. Мада, искрено у тој вести има и истине. Јер, свих ових година, од 2012. године, Драгољуб Симоновић је страх и трепет у Гроцкој и он је владар био то званично или не.

Да се вратимо на саопштење.. У једном делу текста наводе се спонзори ове манифестације. Међу именима видех многе бизнисмене, клубове, организације. Просто бих се запитао како је онда ГО Гроцка генерални покровитељ ове манифестације. Зна се генерални покровитељ даје највише новца. Елем, ту међу спонзорима видех „Гроцка инфо“.

Видите, то је исто као што бих ја написао на тараби „Гинеколог“ и лечио жене. Јер, нисам гинеколог , ал могу да погледам. Ето то је такав спонзор, просто невероватан, без редакције, телефона, адресе..

Али то је више и испричана прича. Најинтересантније је у овом „спонзору“ како је писао о садашњем председнику ГО Гроцка, а тадашњем директору Железница Србије.

Те 2014. су написали (аутор Гроцка инфо) „Како је јавно предузеће Железнице Србије претворено у чергу Симе Циганина“ у којем је описано бахаћење садашњег председника Гроцкe.

Убрзо затим, тај портал је купљен од стране СНС-а и сада је, изгледа, према њима „Сима ЦИганин“ ,постао угледан и најпоштенији грађанин.

Поста черга тако брже, боља, јача зар не?

Жељко Маторчевић

 

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар