Почетна » ВЕЛИКА ПРЕВАРА! Произвођачи трешања дозвољавају да се са њима безобразно манипулише?

ВЕЛИКА ПРЕВАРА! Произвођачи трешања дозвољавају да се са њима безобразно манипулише?

од admin
0 коментар

Свима је добро познато да је управо председник општине Гроцка, власник огромне хладњаче у Пударцима. Да ли верују да ће председник да штити њихове, а не своје интересе? Зашто одржавају састанак без присуства медија? Очигледно је да нешто крију, па им нису потребни сведоци преваре.

Сви смо очекивали енергичнији протест са којим би се испунили њихови захтеви. Шта су добили? Шарену лажу и шаргарепу на штапу. Опет су их превели жедне преко воде.

Колико год се ми новинари Жиг-инфа трудили да помогнемо својим суграђанима, све више увиђамо да је наш труд узалудан. Није чудо што смо најсиромашнија београдска општина када се више верује ,,часним и поштеним особама“ окупљеним око председника општине. Имамо најбољу инфраструктуру од свих београдски општина. Имамо Дунав, Смедеревски пут, Аутопут, железницу и Авалски пут. Зашто инвеститори беже од наше општине? То би требало да се свако од нас појединачно запита.

Ни један инвеститор не бежи од грађана Гроцке. Сви беже од велике концетрације „лопова“ на једном месту. Ако би неко на зграду општине поставио решетке и закључао је, не би погрешио. ,,Прави људи“ би се нашли на правом месту.

Гроцка је воћарски крај. Имали смо фабрику за прераду и конзервирање воћа и поврћа, имали смо плантаже и хладњаче. Шта је са тим индустријским објектима, ко је то узурпирао, и уништио?

Убеђен сам да у нашој општини има доста часних и поштени људи који желе да помогну својим суграђанима. Да ће сваки грађанин моћи да уђе у општину и затражи помоћ од људи којима укажемо поверење.

Да на улазу у општину не стоје људи сумњивог морала и спречавају грађане да уђу у њу.

ПРЕДСЕДНИЧЕ, помозите грађанима Гроцке и урадите дератизацију! Ослободите нас глодара.

 

Милан Јовановић

Можда ти се свиди

Оставите коментар

17 − six =