Почетна » Вучић и Мајка природа – постоји нека проклета веза

Вучић и Мајка природа – постоји нека проклета веза

од admin
0 коментар

Откако је Александар Вучић на власти, Србију су задесиле укупно три природне катастрофе. Три природне непогоде више не чине случајност.

Били сујеверни или не, морате признати да Александар Вучић има неку проклету везу са Мајком природом. Откако је Вучић на влсти, Србију су задесиле три различите врсте природних непогода.

Да су се све природне непогоде дешавале без посебног правила, не би било коректно тврдити да постоји одређена скривена проклета веза са Вучићем.

Међутим, између снежне олује 2014. године, поплава 2014. године и поплава 2016. године и кључних политичких одлука Александра Вучића постоји одређена проклета веза.

Председник Србије Томислав Николић потписао је 29. јануара 2014. године указ о распуштању Скупштине на предлог тадашње владе, односно на предлог Александра Вучића.

Само четири дана касније, 1. фебруара 2014. године, снежна мећава код Фекетића заробила је више од 1.000 људи на путу.

Влада Александра Вучића формирана је 24. априла 2014. године.

Скоро две недеља касније, 13. маја 2014. године, обилне падавине обухватиле су читав Балкан. Србија је била потопљена. До 16. маја евакуисано је више од 7.500 људи. Вучић је тада рекао да су се 24 особе утопиле.

Председник Србије Томислав Николић расписао је ванредне парламентарне изборе 4. марта 2016. године.

Само три дана касније, 7. марта 2016. године, поплаве су поново почеле да даве Србију. Према тренутним подацима, ванредно стање проглашено је у 12 општина.

Сваки пут када је Вучић одлучио да распише изборе или када је формирао владу, нека природна катастрофа задесила је Србију.

Шта ли Србију очекује после 24. априла?

(telepromter)

Можда ти се свиди

Оставите коментар