Почетна » „Вучићу, ја имам депресију“!

„Вучићу, ја имам депресију“!

Србијо, главу горе и не дај се

од Горан Пекарски
0 коментар

Свет је на ивици катастрофе али не због слабијих него због јачих. Они јачи су дошли у фазу да почиње да им се разбија о главу све што су до сада радили.

Бахато и осионо понашање водећих земаља запада је достигло врхунац. Суноврат девастационе западне цивилизације почео је да се назире још давне 1999. године када су без сагласности УН употребили „одбрамбени“ савез НАТО како би хорда aмеричких „бизона“ подржана са европсаком „аутохтоном марвом“ напала једну малу земљу. Наставило се то после са Ираком, Либијом, Сиријом, па 2014. са Украјином и ево до чега смо дошли.

Западни моћници свакодневно кураже Укрaјину да се бори против Русије, а све са циљем да се Русија ослаби. Већ 12 или 13 пакета санкција, а Русија све јача. Русија јача, Европа слаби а за све то време Америка из Русије увози нафту и стајско ђубриво. Наравно, и Титанијум, али и Уранијумске шипке за гориво у нуклеарним централама и много тога још, а ти глупа Европо бусај се у груди и прети Русији.

Сетимо се бомбардовања дипломатског представништва, тј. aмбасаде Кине у Београду, коју се Американци ракетирали. Прекршене су све међународне норме и правила. То је прошло без видног одговора али то никада неће бити заборављено. Мислило се да ће то бити преседан и да се то више неће поновити али …

25. година касније, мезимац Сједињених америчких држава, Израел, почини исти такав преседан ракетиравши Конзуларно представништво Ирана у Сирији. Видело дете да тата то може, па што не би и оно. Тата ће га бранити. На страну то што је то несташно дериште починило највећи масакр цивилног становништва од другог светског рата па на овамо. Може му се, а и тата није видео ту ништа лоше. Наравно у Украјини су видели свашта „лоше“ и грактали су преко свих својих западних и прозападних медија како Русија спроводи геноцид. Наравно, има она наша народна: „ Не лаје кера ради села него лаје себе ради“.

Иран је одговорио, а камо среће да је Кина, још ономад, одговорила. Можда би то био наук светским силеџијама да не смеју баш да дирају свакога, а боље би било да не дирају никога.

Сада је граја запада поново почела. „Иран је сада извор нестабилност“. „Иран је бабарога“. „Удружимо се сви против Ирана“. Кључна реч „удружимо“. Кукавице! Нико не сме сам. Крију се иза групе. Попут наших „шиптара“ који су јаки само када су у групи и када могу да те заскоче иза леђа.

Е па господо, мало сте претерали. Мало сте се заиграли и сад нам свима остаје само да се молимо Богу да схватите да би било боље да то пустите јер неће бити добро ни за кога.

Проблем између две Кореје, а Америка је заштитник јужне. Проблем између Кине и Тајвана, а Америка је заштитник Тајвана. Проблем између Хута и Израела, а Америка је на страни Израела. Имамо проблем између Палестине и Израела, а Амери штите Израел. Проблем између Хезболаха и Израела, и наравно, Амери су ту на страни Израела. Проблем између Србије и сецесиониста на Косову, наравно Америка је творац тог проблема и заштитник „шиптара“. Проблем у Украјини , и шта мислите , на чијој су страни Американци. Наравно , уз ногу Америци иду европска штенад.

Све је просто. Није проблем ни Ирак, ни Иран, ни Сирија, ни Јемен, ни Кина , ни Пјонг Јанг, ни Русија, ни Либија није била проблем, а проблем нису ни Срби. Проблем је светски батинаш, Америка. Свуда се петља и стално ствара кризе јер њој и требају кризе, страхоте и страдања. Свуда потпирује ватру како би сачувала своју економску стабилност. Више не важи изрека „дужан к`о Грчка“ , сада је дужан као Америка само што ови немају намеру никоме ништа да врате а да не би враћали потребни су им проблеми свуда около како би они могли да спроводе своју глобалистичку и неоколонијалну политику.

Ево и ова игранка са предлогом , односно, пријемом Косова у Савет Европе, и поновним стављањем Сребренице на дневни ред у УН. Свако ко мисли да ЕУ и САД то раде из добрих намера тај је у заблуди. Намере су да се што више закува на све стране како би се склонила пажња од пораза Европе и САД у сукобу Украјине и Русије. Преиграли су се са Ираном па би Амери мало да оладе јер Иран лако може да затвори пловне путеве за танкере и ето проблема за економију ЕУ и САД.

Геноцид над Србима који се спроводи већ деценијама на Косову одрађује се под покровитељством запада и колонијалних сила у паду. Идиотски су то потези и покушаји да се плива, да се још остане на површини али све полако креће до ђавола. Проглашавањем Срба, Србије и Републике Српске геноцидним творевинама је изазивање новог жаришта јер „стара дама“ тоне. Њени политичари су голи и морају се покрити па макар и малим смоквиним листом јер нови сукоб у Босни, они мисле, да је баш то али мислим да су се преиграли. Нови сукоб ће на крају потопити ту „матору дртину“ са све њеним главешинама који сада изигравају велике европске умове и светске стратеге. Било је таквих у историји, курчевитих, од Наполеона, Фрање Јосифа па до Хитлера. Сви су завршили неславно. Завршиће и ови.

Србијо, главу горе и не дај се.

Одмах прогласити Косово за привремено окупирану територију. Одмах поништити све споразуме, од Кумановског, преко Бриселског до Охридског ( по којем смо све урадили а нисмо га, као фол, прихватили).

Прихватити позив за приступање БРИКС-у.

Донети одлуку о присаједињењу Републике Српске Србији.

Кад је бал нека је бал.

Има ли у Србији неко од руководства ко има „family jewels“ како би Амери рекли или наши лидери имају пихтије у панталонама.

Не претите силницима махањем застава него покажите зубе. Нека иду даље али бар да знају да ће бити уједени, а не да ћутимо и радимо и више него што се од нас тражи.

 

Горан Пекарски

Можда ти се свиди

Оставите коментар