Почетна » ЗАБРИНУТИ Општина Гроцка и даље врши терор

ЗАБРИНУТИ Општина Гроцка и даље врши терор

од admin
0 коментар

Одељење за општу Управу и имовинско-правне послове  шаље позиве грађанима Ритопека, Лештана и Винче, који су на траси фантомског далековода, који се није видео у општинским папирима све до почетка грађења, да у заказано време дођу у просторије овог одељења на усмену-јавну расправу о привременом заузећу дела парцела ради пролаза и прелаза преко парцеле у траси далековода у циљу развлачења вучне сајле и подизања проводника далековода.

Општина Гроцка овим потезом и даље врши терор над својим становништвом, јер у позиву се наводи да се ово све ради по више чланова два закона од којих је један закон о експропријацији и то чл.38 који се односи на елементарне непогоде већих размера.

Сада се поставља питање да ли су тренутно на територији општине Гроцка наступиле елементарне непогоде великих размера, а да грађани о томе нису обавештени, или је општинска власт хтела још једном у низу да подвали својим грађанима а у корист ЈП „Електро мрежа Србије“ и да неплати грађанима адекватну надокнаду са непотпуну експропријацију, јер се у закону о експропријацији налази како то мора да се уради по закону.

Општинска власт од почетка насилне изградње далековода злоупотребљава тумачење појединих закона, а све у корист ЈП ЕМС-а и тако доводи грађане у заблуду да ли закони морају да се поштују или не.

Поставља се још једно питање, да ли државни органи који требају да штите Устав и законе Републике Србије самим нечињењем  ништа по питању откривања обмане грађана и сами крше неке од закона ове државе.

 

(Забринути грађани, Ритопека, Лештана и Винче)

Можда ти се свиди

Оставите коментар