Почетна » Жив је Паликућа умро није док је СНС-а, Вучића и Србије!

Жив је Паликућа умро није док је СНС-а, Вучића и Србије!

од admin
0 коментар

Том приликом, Вучич је изричито поручио: „Ово је порука за оне политичаре на локалном нивоу да се не играју с тим и да је то кажњиво. Видећете да неће бити некажњивости политичара из садашње власти, ни оних из претходних. Изрека ‘врана врани очи не вади’  више не вреди у Србији“.

Такође, председник СНС-а је рекао тада да ће наредних дана ићи у Гроцку да „успостави контакт“ са људима.

„Ићи ћемо у Гроцку да видимо да ли та општина може да функционише, ако не, неко други ће да формира власт и ићи ћемо на изборе у општини Гроцка“, рекао је тада Вучић.

Дође и мај 2019. године, или више од три месеца од спорног хапшења, кад нит Вучић дође у Гроцку нит се Симоновић искључи из напредњачке странке, а и даље је владар у Гроцкој.

Иако смо ми са Жиг Инфа већ више пута објавили информације да у Гроцкој Симоновић Паликућа и даље влада, да је поставио све своје људе, врх напредњака не реагује. Поред више текстова, објавили смо фотографије и снимке где се Паликућа појављује на свечаности које су организоване у јавним предузећима или другим манифестацијама.

Игра коло, седи у првом реду на дечијој приредби (а председнице Гроцке нигде нема), појављује се у општини и командује..

Све то није довољно изгледа врху СНС-а да једну обичну приградску општину доведе у ред. Толико изгледају неспособни да ни после више месеци одбор напредњака у Гроцкој нема свог председника. Нешто што се може решити једним телефонским позивом у буквално временски за пет минута, за напредњаке изгледа представља проблем.

Док су они, изгледа, неспособни за смењивање Паликуће Симе, он добија ветар у леђа и с разлогом напредњаци у Гроцкој му верују у његове приче а то је да њега Вучић штити.

Наиме, Симоновић је свим члановима напредњака у Гроцкој сложио причу да је све ово фарса око његовог суђења, да ће он бити ослобођен а да иза њега стоји лично Вучић. И заиста поставља се питање после онаквих изјава Вучића, када је Паликућа био ухапшен, да  ли је све то била представа за јавност и једна најобичнија фарса. Јер, чињенице говоре  да је Симоновић  и даље владар Гроцке, да га СНС не смењује, а Вучић га више и не спомиње.

А Паликућа и даље царује по Гроцкој. Најгоре је што се више и не крије. Након онолико објављених текстова о њему, тачније да се и даље појављује у јавности, више своје присуство и не крије. Тако је пре два дана био и на Првомајском турниру у Врчину. Са супругом са терасе надгледао је све и поздрављао се са званицама (насловна фотографија). Тако са висине може и да посматра кућу коју је запалио нашем колеги Јовановићу.. А можда, у међувремену планира и неко пребијање као што је извршио над оним који овај текст  пише…

 

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар