Почетна » Шест удеса током ноћи у Београду

Шест удеса током ноћи у Београду

од admin
0 коментар

На углу Кнеза Александра Карађорђевића и Милутина Ивковића у 20.46 је 79-годишњи пешак задобио је вишеструке тешке повреде.

Њему је указана помоћ на лицу места, али је без свести превезен на реанимацију на Војномедицинску академију, рекла је Танјугу портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

У незгоди која се догодила у 19.09 на искључењу са ауто-пута ка Сајму, лакше је повређена девојка старости око 22 године, а превезена је на ВМА која је и била дежурна.

У Беле Бардока у 19.48 код основне школе лакше повреде је задобио бициклиста старости око 66 година и превезен је у КБЦ Земун.

У удесу који се догодио у Трговачкој улици (Жарково), као пешак лакше је повређена жена старости око 52 године, она је превезена на ВМА.

До саобраћајне незгоде дошло је и у 22.20 на ауто-путу у смеру ка Нишу где је лакше повреде задобио мушкарац старости око 36 година. Он је превезен на ВМА.

Такође, како је Мацура навела, у 22.25 код паркинга испред свечаног улаза у Центар „Сава“, девојка узраста око 20 година задобила је лакше повреде у саобраћајној незгоди, а из предострожности је превезена у породилиште у КБЦ Земун.

RTS.RS! Izvor vesti

Можда ти се свиди

Оставите коментар